Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:25 | September 12, 2014

Inspelningen

IMG_9929.JPG IMG_9930.JPG

Inspelningen gick jättebra och snacka om att ändra uppfattning om Felicia, riktigt soft brud och det lär även ni höra på avsnittet som släpps på måndag.

Det är några av er som nämt att ni vill att vi släpper inspelningarna tidigare eller att vi kanske spelar in på söndagar så det bara går en dag innan avsnitten släpps så vi inte missar det som händer mellan men det är svårt att få allt att gå ihop. Det är ju helg mellan och folk är faktiskt lediga och sedan tycker jag själv att måndagar är en bra dag att släppa avnitten på måndagar för då är det mycket trafik på de olika sociala medierna. 😉

Nu ska vi göra oss klara för att åka bort till en fotografering med Self omninutrition, det är dom som har sådant bra protein och både jag och Marcelo använder oss av det. Vi var ju med på omslaget för tidningen som dom har så nu kommer jag ev få se det live, spännande spännande. Jag kommer dock inte vara lite spännis som på tidigare bilder med tanke på mina stödbyxor så det blir t-shirt och långa träningsbyxor. 😀


28 kommentarer28 kommentarer om “Inspelningen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker det var tråkigt att hon åkte ut. Förstår inte hur folk tänker. Det är så typiskt svenskt att inte vilja att folk ska sticka ut och vara rak. Hon var rolig att titta på och folk kommer fortsätta skicka ut folk som sticker ut. Eller tänker ni ändra på det och vara lite öppensinniga?? Snälla 🙂

  Reply
 • Fast det blev lite too much men det kanske är som du säger, vi svenskar tål inte det. Jämför man med ryska BB och PH är det ju helt galet o det gillar folk. 😀

  Reply
 • Jag tyckte hon kunde ha varit kvar längre. Det fanns flera andra som hade fått åka ut före

  Reply
 • Ja det finns fler som lika gärna kan åka ut men jag tror att många vågar ta mer plats ju längre in i tävlingen man kommer. 🙂

  Reply
 • vissa av norrmän och norskor är så tråkiga så man inte
  vet varför de är med programmet, de tillför ju ingenting.

  Reply
 • Ja det finns en del tråkmånsar men dom kanske “blommar ut” lite senare. 😉

  Reply
 • Fy vilken feg och falsk människa du är! Så mycket skit du sagt och skrivit om henne, till och med på BBs facebooksida och sen när du inser att du ska träffa henne så låter det plötsligt annorlunda!!

  Reply
 • Aldrig hört talas om att man kan ändra sig ? Hur mycket skit har inte vissa av er skrivit om Annica ? Tror inte Felicia bryr sig ett skit…. Vilken dömande människa är inte du Anonym ?

  Reply
 • Hon skriver ju att hon ändrade uppfattning om Felicia när hon träffade henne. Vad är det för falskt med det?

  Reply
 • Annica fick alla sina läsare att hata Felicia ju. Och helt plötsligt så ändrar hon säg. Du förstår nog inte Annica hur mycket du på verkar dina läsare.

  Reply
 • Ja och nu är det ju liksom försent . Tror också många blev påverkade av dig och nu spelar det ju ingen roll hur trevlig nivtyckte hon var

  Reply
 • Visst kan man bli påverkad men som jag sagt innan, det är så viktigt att bilda sin egna uppfattning om personer och man ska inte döma folk. Absolut får man tycka och tänka men döm ingen du inte träffat!

 • Du vet nog inte vad hata är, det är ett väldigt starkt ord och jag kan inte hata någon jag inte lärt känna och inte ens träffat. Jag fick en dålig uppfattning om henne och tyckte att hon var för mycket i huset. När vi pratade med henne var hon som en helt annan människa, lugn och sansad och visade en väldigt bra sida och förklarade sig otroligt bra!

  Reply
 • Varför skulle hon behöva förklara sig menar du??

 • jag håller med, så jävla töntig och feg som ändrar sig med en handvändning!! så typiskt att påpeka att läsare inte ska tycka si och så om henne själv för att de inte känner henne – men sen själv vara så uppenbart fördomsfull! blääää

  Reply
 • Feg och falsk vet jag inte. Sa till henne idag att jag ville att hon skulle ut och förklarade mig varför och jag tycker fortfarande samma sak att hon var för ärlig när det gäller sex-delen och att hon pratade för mycket. Så det lät inte alls annorlunda, hon sa t.o.m själv att hon fattade att jag tyckte så.

  Reply
 • Ja egentligen är det ju inte ditt fel om folk är så lättpåverkade. Man får lära sig att tänka själv helt enkelt även fast man är ung. Du ska ju kunna ha dina åsikter och folk behöver inte apa efter. Det är ett stort problem överlag i denna värld. Folk lyssnar så mycket på andra och tar inte reda på ngt själv. Oops där tänkte jag nog lite på politik också 😉

  Reply
 • Bra att du ändrat uppfattning om Felicia hon var ju BBs stora stjärna i år.

  Reply
 • Jag skrev ju det förra veckan 🙂
  Hon var min favorit! Har inte kollat idag kommer inte göra så heller, utan hålla mig till avsnitten. Hon var (som hon själv sade i bikten) big brother för mig.
  Sen förstör Philip allt, tycker han är obehaglig och misstänker att han lyckats få med sig andra substanser in i huset. Ingen kan flippa som han lyckasgöraa på 2 öl…
  Gillar att se galenskap och knasigastes men han är bara obehaglig, så skiter i liven helt enkelt. Felicia kommer vara saknad i avsnitten och jag hoppas att BB i år tar in gamla deltagare under tidens gång. Då skall jag rösta in henne bums!

  Reply
 • Jag förstår inte vad tjejerna ser hos Philip. Han är så slemmig.

  Reply
 • Nej det han gör är bara elakt mot tjejerna, han vill bara ligga och that´s it medan dom kanske får känslor…

  Reply
 • Det Philip gjorde mot Felicia var inte okej. Ligga med henne och sedan säga “säg inte till någon”. Hade någon sagt så till mig hade jag givit dom en fet smäll!

  Reply
 • Vilka är era favoriter i huset? Jag måste nog säga just nu iaf: Anna,Thorbjörn. Erland och Julia 🙂

  Reply
 • Anna och Erland. 😀

  Reply
 • Sjukt. Du satt ju och sa att hon var så viiidrig för det hon gjort på bråvalla osv. Kan faktiskt störa mig lite på sånt sometimes

  Reply
 • Det sa jag även till henne när jag träffade henne. Så jag var ärlig mot henne men jag tycker det bara är bra att man kan ändra uppfattning!

  Reply
 • Hej Annica! Fört vill jag bara säga att jag är ett stort fan av dig och din blogg!
  Jag har ett problem mitt smink håller alldrig en hel dag, jag går i högstadiet (9an) och är i skolan sisådär 7/8 timmar per dag, men när jag kommer hem så är sminket borta!! Har provat att använda primer från maybelline newyork men det håller inte bättre! Men eftersom att jag går i 9an så har jag inte råd med något för dyrt utan kan lägga max150kr. Kan du tippsa om någon bra primer som finns och köpa i Stockholm! Tacksam för svar/ Emma

  Reply
 • Åh, vart hittar man en sådan jacka som felicia har?

  Reply