Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:13 | September 11, 2014

Magövning

DSC_0012-002 DSC_0013-002 DSC_0014-002

Bussarna har inte vart på min sida idag, först ville inte en busschaufför släppa av mig på rätt hållplats trots att halva bussen skrek att jag skulle av och sedan när jag skulle hoppa på stängde chauffören dörren framför mig. Jag knackade på dörren men hon åkte vidare, jag kände mig verkligen osynlig men jag skrattade bara åt det hela, vad annars skulle jag göra!? 😀

Men mötet idag gick i alla fall jättebra och jag ser verkligen fram emot veckan efter flytt, då kommer jag nog igång med träningen ännu mer. Efter mötet så åkte jag till Marcelo för att träna armar och såklart magen på slutet. Det gick bra med armarna men magen är svår att träna utan att aktivera benen. Övningen ovan är jättebra tycker jag men den kunde jag såklart inte köra nu men här tar det i hela magen, armarna och en bit ner på benen.

När jag kom hem så fotade jag min kropp bakifrån för att se hur benen läkt och jag blev chockad över min rumpa. Fasen var den har fått en snygg form! I början av juni så gick jag all in för att träna den och nu är jag fasen riktigt stolt. Får lite ångest över att jag inte kan träna den nu medan jag läker men jag kan säga såhär, vill ni få ett riktigt bra ass är det tung träning som gäller- våga lyfta tunga vikter för då får ni snabba resultat! Jag ska suga på karamellen om jag ska publicera bilden. 😉

Ikväll är det BB- live som gäller. Vi sitter hemma i soffan och tittar på och ikväll röstar man på den man vill ska lämna programmet, inte sin favorit alltså. Jag tror att Felicia kommer att lämna trots att hon visat bättre sidor den senaste veckan…


7 kommentarer7 kommentarer om “Magövning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här