Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:28 | September 9, 2014

Paulina Engfors talar ut

DSC_0001 DSC_0003 2
I söndags fick vi träffa Paulina som var det första deltagaren att åka ut från Big Brother i livesändning, skittrist tycker jag som hade henne som favorit men jag håller tummarna att produktionen insåg att hon tillförde en hel del och tar in henne igen! 😉

När vi träffade Paulina blev jag så glad för hon var precis som jag förväntade mig, riktigt skön och härlig tjej som sa exakt vad hon tyckte och tänkte. I intervjun som vi gjorde med henne i söndags berättar även hon allt om BB, bland annat att hon känner sig utnyttjad av produktionen. Lyssna på avsnittet och glöm inte att gilla Big Brother poddens Facebooksida för det är där allt kommer upp! 🙂

LYSSNA PÅ BONUSAVSNITTET MED PAULINA


9 kommentarer9 kommentarer om “Paulina Engfors talar ut”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • hej Annica!

  Hur vet man om en proteinbar samt proteinpulver är bra? kan man se det på något sett. Jag befinner mig utomlands och kan inte köpa dessa produkter som du rekommenderat. hur gör man?

  Reply
 • Det ser ut som att hon har 2 ben på samma sida :p

  Reply
 • roligaste och skummaste bilden ever !! Två ben från samma höft eller sida. Coolt.

  Reply
 • Hur faaan sitter benen?? Snälla förklara haha, jag blir galen.

  Reply
 • Hon sitter med vänsterbenet över högerbenet haha 🙂 Högerbenet som tar i golvet pekar rakt ut från hennes kropp. Titta på nedersta bilden så ser du linjen av det låret.

  Reply
 • Aaa, tack!! Trög jag är haha

  Reply
 • Er podd är faktiskt grymt härlig! Ni gör ett riktigt bra jobb. Gillar fortfarande den lite mer än programmet, men det börjar i alla fall att bli bättre. Kommer definitivt att sakna Paulina dock. Hon var så sjukt grym och efter att ha lyssnat på er podd och intervju med henne så förstärks ju de åsikterna om henne något enormt.

  Reply
 • Lyssnade på detta avsnitt och det var bra:) det enda (om man får ge konstruktiv kritik) är att du kanske inte ska kalla alla andra deltagare för tråkiga osv. En dag inyervjuar ni dom också 😉 kan vara bättre att säga att de inte tar för sig så mkt än. Blir väldigt dumt i slutändan annars 🙂

  Reply