Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:02 | September 7, 2014

Kattiga solglasögon

Desktop1- HÄR // 2- HÄR // 3- HÄR

Vi sitter och tittar på BB-avsnitten som gått i veckan och som jag sagt innan jag tycker att det är trist att Paulina åkt, det kommer att bli så tråkigt nu! Vi har även suttit och kollat live och det är mycket som man missar genom att bara titta på avsnitten samt att jag tycker att dom klipper så otroligt konstigt, i denna säsong kommer man mest troligt bli vinklad på ett rätt så konstigt sätt.

För er som är helt galna i Big Brother och vill se deltagarna dygnet runt så kan ni göra det via Big Brother poddens facebooksida för just nu tävlas fem premium abonnemang på kanal9play ut där. 😉

Annars tack till alla som diggat mina solglasögon! Jag älskar dom! Jag har vart på jakt efter ett par solglasögon med lite “kattform” så länge och dessa är lite space-ade plus att dom är dyra så jag är så glad över att jag blev inbjuden till Synoptiks event! Ovan har jag tagit fram budget varianter på liknande solglasögon annars kommer de jag har ut nu i höst och de ligger runt ca 3200kr. 😉


3 kommentarer3 kommentarer om “Kattiga solglasögon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tänk så olika man kan tycka 🙂 jag tycker detta är en av dom bästa! Vänskapen därinne är grymt kul att följa 🙂 skrattar mkt när jag ser live 🙂
  Men har lite frågetecken… Vem vill Philip egentligen ha? Han kör dubbelspel just nu.. Känns inte riktigt schysst att säga till John att han bara vill ha Jenny, när han säger till Felicia att han blir ledsen om hon är med någonannan än honom.. Att han behöver lite tid.. Att det är dom två..
  Sen säger han till Jenny att han gillar henne. Riktigt bb-anda 🙂
  Tycker om dom flesta och att dom bidrar bra, förutom Anders och Pelle som mest sover..

  Reply
 • Det har bara gått en vecka, jag säger bara vänta för det kommer att ske mycket mer när det blir värre uppdrag. 🙂 Philip gillar Jenny så jag tror han kommer att satsa på henne. 😉

  Reply
 • Samtidigt kysser och pussar han Felicia.. Och undrar när dom skall få egentid?! När dom skall få sova tillsammans osv. Tror inte killen vågar stå för vad han känner. Gillar inte att se någon bli “playad”!
  Hoppas Bb tar med deras samtal dom hade inatt.. Han var märkbart svartsjuk för att den nya killen masserade hennes ben.. Han kommer göra det svårt för sig om han fortsätter så här.. Det är ju inte världens största hussom fu vet förstås 😉

  Reply