Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:35 | September 5, 2014

Dags att spela in andra avsnittet

DSC_0002

God morgon! Vi är på väg till Expressen för att spela in andra avsnittet av vår podcast. Vi kommer att snacka om första veckan, deltagarna och lite annat smått och gott och detta avsnitt kommer ut på måndag.

Igår var vi med på BB extra och det gick inte som väntat då Paulina som åkte ut inte ville komma in, så vi förväntar oss inte att hon kommer till Expressen heller utan har förberett oss både om hon skulle dyka upp eller inte. 😉


8 kommentarer8 kommentarer om “Dags att spela in andra avsnittet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Hoppas hon dök upp.Annars var det ett fruktansvärt omoget och barnsligt beteende.

  Reply
 • Hoppas hon dyker upp. Skulle vara kul för er. Men hon sa i huset att hon inte skulle ställa upp på intervjuer. Podden blir nog bra vilket som 🙂

  Reply
 • Har aldrig vart något direkt fan av varken dig eller Marcelo, MEN jag måste säga att ni gör ett utmärkt jobb med podden och även på eftersnacket. Ni känns naturliga framför kameran! Jättebra jobbat. Dessutom håller jag med dig angående årets deltagare, synd att Paulina åkte ut! Ännu mer synd är det att Felicia fick stanna, en mer självupptagen mänjiska får man leta efter.

  Reply
 • Hej. Tycker du ska fortsätta att skriva om BB och kommentera deltagare vilka är favoriter och inte. Det är det som är meningen med detta program. Tror att dom flesta vill höra vad du tycker eftersom du varit med själv. Martin gjorde samma sak på er säsong, han skrev vad han tyckte om deltagare, vilka han gillade o ogillade, så skit i alla idioter som inte har vett i skallen

  Reply
 • va tråkiga ni var på de där snacket med dom andra fyra killarna. helt stela :/

  Reply
 • Fast vad skulle de göra liksom? De var ju gäster och visste väl inte heller vad fan som försiggick. Programledarna var ju helt lost dom med haha. Och för att inte tala om jokern som typ sa 2 två ord och såg ut att vilja skita på sig. Vet han ens vad Bigbrother är och går ut på? Hoppas verkligen inte på att han får komma in i huset.

  Reply
 • Dom var ju gäster, skulle ha varit tvärtom, hoppas det ändras till
  nästa live, så killarna är gäster tyckte inte dom passade alls
  ni kommer att göra succe med podden.
  .

  Reply