Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:08 | September 4, 2014

Rösta på den du vill ha kvar i huset!

Skärmavbild 2014-09-04 kl. 10.37.39
Idag åker kanske någon ut ur huset och jag hoppar innerligt att det är Felicia. Är det någon som sett 24/7? Hon är så jobbig, skryter om hur många hon legat med, vill vara den första som kysser och ligger med någon i huset. Och det här med att hon fick uppdrag om att skryta var endast första kvällen. Och sedan att hon börjar hota folk med att hon kommer bli galen om hon åker ut, kallar oss tittare dum i huvudet för att vi vill titta på människor som är lugna, snälla och normala är så fel. Plus att hon satt och skröt om när hon låg med 12 killar i ett tält under tre dagar på Bråvalla utan att duscha mellan gångerna och utan kondom. Så vidrigt att jag blir arg!

Jag vet, jag var också jobbig men fan inte i början. Jag höll ganska låg profil till efter halva programmet för att komma överens med resten av deltagarna sedan var det lite spel som kom in i bilden lite senare. 😀

Min favvo är, tro det eller ej, men Paulina. Alltså jag skrattar så mycket åt henne och det är det jag älskar, att skratta åt människor som våga bjuda och driva med sig själv. Jag tror hon kommer att sluta gnälla efter ett tag då hon lärt sig att anpassa sig där inne så jag håller tummarna att hon är kvar ett tag till! 😀

PS. Imorgon spelar vi in vårt andra poddavsnitt. Om det är någon som åker ut ska vi ju intervjua dom, så har ni några frågor ni vill att vi tar upp med dom kommentera det nedan! 😉


64 kommentarer64 kommentarer om “Rösta på den du vill ha kvar i huset!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas också Felicia åker ut, vidrig tjej. Men tyvärr tror jag inte hon åker för tittarna tycker inte om henne men dom tror att hon kan skapa bråk därinne. Mina favoriter hittills är Anna och Paulina

  Reply
 • Jag förstår vad du menar men du kanske borde Chilla med hur du uttrycker dig angående henne då du kommer träffa alla deltagare och intervjua dom… kmr bli awkward ju haha. Min favorit är oxå Paulina.

  Reply
 • Ja, Felicia har ju verkligen gått “all in” med sina historier från start. OM det nu är sant allt hon sitter och berättar då tycker jag fan synd om henne.
  Tror nog som du om Paulina, att får hon vara kvar och landar lite i vad BB handlar om blir hon nog en annan person där inne.
  Av de 4 nominerade denna vecka hoppas jag Mari-Lene ryker.

  Reply
 • Nej, jag menar hoppas Felicia ryker.

  Reply
 • Kära Annica!
  Det finns något som heter personlighetsstörning. Gissningsvis är det fallet med Felicia, liksom många andra som söker sig till reality-tv. Så försök att inte störa dig alltför mycket, använd medkänslan istället. Med det beteendet som du beskriver är Felicia en trasig tjej med en sargad själ.

  Ståle är min favorit! 🙂

  Reply
 • fy vilken hemsk kvinnosyn du har annica. varför ska du döma henne efter hur många hon har legat med?? seriöst, blir så trött på detta slutshameandet när kvinnor ligger och sedan berättar eller pratar om det. varför stör det dig att hon har legat med många?? fattar inte varför det är en så big deal och varför det ständig ska debatteras kring vad tjejer får och inte får göra. du tycker ju själv det är jobbigt när folk pratar om dina plastikoperationer?? o dömer dig efter dom? tänk vad skönt om alla bara hade slutat döma varandra och låtit folk göra som de själva vill.

  Reply
 • Min pojkvän skulle hellre ligga med en kille än att ta i Felicia. Han höll på att kräkas när han hörde om hennes bravader på Bråvalla. Och vad hon gjort förövrigt också. Så ung.

  Reply
 • hur många hon ligger med och var hon gör det skiter jag fullständigt i. Att hon däremot förespråkar oskyddat sex med främlingar i rikstv är vidrigt. på vilket sätt skulle det vara coolt att bli smittad med diverse sjukdomar och sedan möjligtvis föra över dom till andra människor? Hon bör tänka om den tjejen.

  Reply
 • och nu läste jag precis att det är precis det hon gjort. Hon har legat med en person oskyddat trots att hon visste att hon själv var smittad. Om inte det är ett vidrigt beteende så vill jag att du talar om för mig var som är det! Finns ingen ursäkt där öht.

  Reply
 • Vill även poängtera att det är lika vidrigt om det hade varit en kille. Så dra för Guds skull inte “skeva kvinnosynskortet”. Det är inte okej att smitta andra med sexuellt överförbara sjukdomar när man vet om att man är smittad. Blir så jäkla förbannad!

 • Vad kh menar är ju att om det var en kille som gjort så på Bråvalla hade han blivit betraktad som en jävla kung. Det kan ju du fråga din pojkvän om, Ann.

  Håller helt med dig, kh. Och ja, det är oacceptabelt att medvetet smitta någon, men hoppas folk skilja på det och hur många hon legat med.

 • Absolut inte. Han tycker även killar som ligger runt och skryter om det är sviniga och inte alls coola. Så där L har du fel.
  Men var och en gör som de själva vill, men får vara beredd på “dömande”.

 • Så om en tjej beter sig som Felicia och “ligger runt” och skryter om det så får jag inte tycka illa om det för att hon är tjej? Vad är detta, jag tycker killar som håller på så är precis lika vidriga. Jag tycker INTE det är coolt att ligga med 12 pers på tre dagar och smitta andra med klamydia, oavsett kön.
  Då kan vi vända på det. L, tycker du att det är mer okej om en tjej gör det än om en kille gör det?

 • Riktat till kh också.

 • Kanske är hon jobbig men samtidigt äg hon rolig att titta på. D är ju roligare när det händer saker. Hon pratar ju mycket och det är viktigt när man är med i ett tv program. Tråkigt när folk sitter och glor upp i taket eller speglar sig hela tiden. Så åker hon ut då blir det mycket tråkigare. Anna verkar vara en charmig tjej.

  Reply
 • Håller med, de andra är ju hittills astråkiga förutom Paulina och den tatuerade bruden. Killarna är tråkigast, hoppas Anders åker ..

  Reply
 • Hon kanske ljuger om allt som du säger Marcelo gjorde…..

  Reply
 • Så jäkla lågt att dra upp det!! Nu kände du dig rolig va?

  Reply
 • Eh Annica själv tog upp det för någon vecka sedan om att Marcelo “ljög om allt”. Sååå lågt..

  Reply
 • Menade inget illa,bara det som Annica skrev om gör ett litet tag sen,att Marcelo ljög om vad han gjort mot sina flickvänner o hur han legat runt

  Reply
 • Mycket roligare med jobbiga tjejer som skapar kaos i huset än att det hela slutar med att alla är snälla mot varandra och har det tråkigt. Tänk underhållning!!

  Reply
 • Man ska väl inte döma någon man inte känner,eller??????
  Vad det inte då det var 🙂

  Reply
 • Jag tycker att det är vidrigt att ha sex och förlova sig med någon annan i TV när man fortfarande är förlovad med någonannan!! Dessutom är det inte särskilt proffsigt att skriva såna saker när du är med och har BB podden!

  Reply
 • Men det är väl det som är meningen !!!! Att ständigt dra upp det som varit. Vissa av er kan verkligen inte glömma och gå vidare. Det är verkligen tragiskt och se kommentarer som denna.

  Reply
 • Stör mig på att om det är en kille som berättar om såna där galna historier, då är det helt OK. Men när det är en tjej, ja då jävlar. Dom ska man dömma och skriva argt. Ush och fy. Sen kan det vara så att hon hittar på för att det är kul. Som nån annan sa, var det inte det Marcelo gjorde?? För att få “eartime” ??? Tyckte hans historier var ganska så vidriga och inte minst sexistiska. Kommer ihåg att jag tyckte vissa saker han sa var otroligt stötande och kränkande som kvinna. Men eftersom han är är kille och boys will be be boys, då är det helt OK. Gud va hemst att titta på TV program, där det finns personer, inte minst tjejer, som livar upp programet. Tycker folk ska rösta ut Anders istället eller Mari-Lene som inte tillför mycket alls. Såna super lugna människor som inte säger mycket ska inte vara med i Big Brother.

  Reply
 • Sååå jävla sant! Annica vad fan kommer du säga till henne när hon kommer ut? Bara för du har blivit så jävla pryd så man man illa…

  Reply
 • Håller helt med dig. Förstår inte hur man som kvinna kan döma en annan kvinna på det här sättet. Hur och med vilka man ligger med är fan bara upp till en själv, kvinna som man.

  Man ska inte kasta sten i glashus, Annica. Du har väl inte glömt vad du gjorde i BB-huset?

  Reply
 • Det är klart att man får ligga med hur många man vill och när man vill. Men att ha oskyddat sex med så många och sedan skryta om det tycker jag är äckligt och detta gäller killar som tjejer!

  Reply
 • Hur vet du att det inte är samma sak med henne som med Marcelo, att hon ljuger för att göra sig mer intressant? Vad har du för rätt att döma henne när ingen får döma dig vad du gör med din kropp och ditt liv?

  Reply
 • För att det är ett brott.

  Klamydia är en av flera sjukdomar att klassas som allmänfarlig. Den som har klamydia och är medveten om det är enligt lag skyldig att använda kondom vid sexuella förbindelser. Personen är också skyldig att informera eventuella sexpartners om smittan innan smittospridning kan uppkomma. Det framgår av bilagorna till smittskyddslagen som anger allmänfarliga och anmälningspliktiga sjukdomar.

  Smittskyddslag (2004:168)

 • Måste också tillägga att jag tycker att SPECIELLT du(Annica) borde ta saker folk säger i Big Brother med en nya salt och inte döma så mycket och fort. Du har ändå varit med där.

  Reply
 • Du måste kanske vara lite försiktig når du jobbar med BB hur du
  skriver-

  Reply
 • Precis tänk om Adam skulle säga samma sak

  Reply
 • Tycker Annica ska ta bort inlägget, men hon kanske får skriva
  vad hon tycker dom kanske inte har skrivir något avtal eller tysnadsplikt..

  Reply
 • Men det är ju precis det här som hon vill ha, kommentarer.
  Trodde att de hade gått vidare i livet, men det var fel, vill tydligen grotta ner sig i BB
  igen. Saknar kanske livskvalitet.

  Reply
 • Felicia är grym, hon ska vara kvar länge än.

  Reply
 • DE vi hade mest kul åt o garvade va att Annica va först till slussen gapade o skrek o skulle ha både cigg o godis ..o att hon bölade så ofta..:)

  Reply
 • Så himla onödigt inlägg! Lär känna personen innan du säger något

  Reply
 • hjälp någon som vet måste man köpa kanal 9 premium för att kunna se bb xtra efter programmet ?

  Reply
 • Nu tycker jag alla får ta o ge sig. Det är fan klart att man får tycka presis vad man vill och även Annica och vill hon skriva det på sin blogg är det ingen som ska lägga sig i det. Felicia är vidrig och det är nog många överens om. Sen att folk börjar snacka om att det är inte lika äckligt om det skulle vara en kille, det kanske är era egna åsikter. Tänk på vad fan ni skriver om ni nu kan tänka förstås

  Reply
 • blir ju mest förbannad när hon blir as arg och typ snackar ap mycket skit om att dom svarar fel så väskorna går sönder när hon gjorde EXAKT samma sak, tom när hennes “partner” sa rätt svar skulle hon gå egen väg och ha fel…
  sen ja att hon skulle skryta första kvällen vilket jag inte hörde NÅGOT av men resten fungerar?

  Reply
 • Ju mer jag kollar på bb live, desto mer äcklad blir jag av Felicia. Legat med över 400 killar. Bråvalla berättelsen va fan vidrig! Dom i huset tycker ju inte heller att hon är så fräsch direkt.
  Och hon vill ha barn om 2 år. Stackars barn! Känns som ett fall för soc.

  Reply
 • Jag har bara sett på 3 avsnitt än så länge. Min favorit är Jenny! Hon påminner faktiskt om dig! Vääääldigt snygg, söt, liten och sprallig! Annars är ju Pauline väldigt underhållande! Nästan lika underhållande som Hanna W var i er säsong! 😀 Ååh det hade varit sååå himla roligt om du, Marcelo och några fler från förra säsongen kom in under några dagar! 🙂

  Reply
 • hon låg ju med över 50 pers på 2 mån i rhodos, fräääsch brud!

  Reply
 • Och 19 killar på en vecka på Cypern. Och 77 killar på ett halvår (dom två första månaderna va hon i ett förhållande, så egentligen 77 på 4 månader) i Thailand. USCCCCHHH!

  Reply
 • Men förstår ni inte att det är en olycklig och skadad människa som gör precis allt för att få uppmärksamhet … hur mycket vet ni om vad hon har varit med om i sin barndom till exempel ? Döm inte en människa efter vad hon säger i ett program som bara människor med bekräftelse och uppmärksamhetsbehov söker sej till … var är empatin och förståelsen för att en sån tjej mår skit och måste synas till varje pris !!!!!

  Reply
 • Hallå! Har jag missat nåt? Skulle inte Felicia vara en skrytis som ett uppdrag? Eller är det slut?

  Reply
 • Jo det skulle hon men bara första kvällen. Tror att hon missuppfattat det hela. Jag hörde inget skryt alls den första kvällen – alltså, hon måste ju bara ljuga. 12 killar efter varandra utan att ha duschat? Tvivlar jag på, någon av killarna borde ha reagerat oavsett fylla. Eller så är hon mytoman, aldrig att ens hälften av det hon säger är sanning. Och är det sant så borde produktionen plocka bort henne, då ska hon söka vård!

  Reply
 • den tolfte slicka henne till och med! 🙂 fan va nice

  Reply
 • Hur kan du sitta och döma en som du inte känner Annica? Du bad oss läsare att inte döma dig eller marcelo. för han är inte alls som han var i huset. Dubbelmoral Annica.

  Reply
 • Mina favoriter ärfelicia och Philip. Torbjörn och Erland är också skoj! Felicia kommer inte åka ut, tror faktisktmånga gillar både henne och Paulina. Undrar dock lite.. Är det verkligen okej för dig som nu jobbar med programmet att ha öppen åsikt? En programledare skulle aldrig vara så oproffsig. Men, det är ju inte ett program du leder så kanske ok änd,, 🙂

  Reply
 • Jag hoppas egentligen att både Felicia & Paulina blir kvar för underhållningens skull. Men samtidigt tänker jag att instabila biopolära personer borde inte tas med i ett program som Big brother, för deras egen skull. Så av den anledningen borde nog Paulina åka hem, innan det har gått för långt. För man ser ju hur det har gått med vissa andra såna som har varit med lixom.

  Reply
 • Sen… personer för underhållning är ju en grej… men sen är det inte säkert att man gillar just dom personerna och vill att just dom ska vinna.. utan man kanske gillar nån annan. Men jag har inte hittat nån som jag vet att jag gillar än. Måste se mer av programmet innan jag bestämmer mig.
  Jag kommer inte att rösta nu. Kommer försöka hålla mig från att rösta så länge som möjligt så det inte blir så dyrt. Får nöja mig med att kolla så länge
  Tack och hej

  Reply
 • Sen… personer för underhållning är ju en grej… men sen är det inte säkert att man gillar just dom personerna och vill att just dom ska vinna.. utan man kanske gillar nån annan. Men jag har inte hittat nån som jag vet att jag gillar än. Måste se mer av programmet innan jag bestämmer mig.
  Jag kommer inte att rösta nu. Kommer försöka hålla mig från att rösta så länge som möjligt så det inte blir så dyrt. Får nöja mig med att kolla så länge
  Tack och hej 🙂

  Reply
 • Hej Annika, Jag skrev faktiskt å klagade till kanal9 på den här häxjakten du håller på med gällande Felicia. Tveksam till att de följer upp klagomålet men så att du vet tycker jag att du ska vara lite mer taktfull.

  Reply
 • Vadå häxjakt tycker personligen inte hon skulle ha skrivit om henne i inlägget,
  men det är ju sant och det står ju om Felicia överallt i sociala medeier
  man behöver ju inte klaga till TV9 tycker det är mycket dåligt, tycker du ska
  sluta följa henne behöver inte förstöra för andra..

  Reply
 • Skaffa ett liv….. Det skrivs om henne på varenda social media som finns. Den som har största ansvaret över detta är väl BB produktionen. Det här är en tjej som är törstig på uppmärksamhet. T o m deltagarna i huset börjar ju reagera. Så det är många du har att mejla nu……

  Reply
 • Hanna! Vad vill med det här inlägget? Ha en klapp på axeln, bli känd? Dom fick sig nog ett gott skratt på Kanal 9.

  Du får ett jäkla jobb om du ska klaga på allt du inte gillar i livet. Den som äger en blogg skriver väl vad sjutton den vill, bara att sluta läsa om det inte passar. Finns inget skitsnack i det här, tjejen i fråga har själv berättat det som framförs i bloggen. Sedan får var och en avgöra vad dom tycker.

  Häxjakt tycker jag att du ska googla för att vad ordet betyder!

  Du är inte bättre du som vill *sätta dit* någon för att det inte passar dig. Nu hoppas jag att du är äldre annars har du ett långt, riktigt jobbigt liv framför dig. Finns alltid något att gnälla över.

  Reply
 • Många verkar tycka att Felicia är underhållande, för mig är hon enbart irriterande. Paulina är underhållande! Det är stor skillnad på att skapa underhållning/drama i huset och att vara rent ut sagt jobbig. Paulina gillar man ju för hur hon är, hur hon ser till så att huset inte är tråkigt med alla sina utbrott, begär och åsikter. Medans Felicia bara är irriterande och ska jag vara helt ärlig är jag lite besviken för jag gillade henne skarpt den första kvällen. Och jag skiter i hur många hon legat med, det är inte det jag stör mig på. Dock kan hon ju tänka på att inte förespråka osäkert sex med könssjukdomar, det är oacceptabelt och talar man inte ens om det för partnern är det även olagligt. Oavsett om man är tjej eller kille. Hade det varit en kille som sagt samma saker som henne hade jag tyckt att det var lika osmakligt som när hon gör det. Oavsett kön, ligg med hur många du vill men skydda dig för f*n!

  Reply
 • Tror Mar-lene åker. Men Paulina är ganska dryg men hon har faktiskt bättrat sig så tror inte hon åker ut.
  Marlene åker för hon e så tyst o tråkig o titta på 🙂

  Reply
 • Har inte sett ett enda avsnitt …går bara på vad ni skriver här , och av det att döma så ljög ju både du och Marcelo i BB ! att vara förlovad och ligga med nån annan är såå lågt det bara kan bli i mina ögon..dessutom i tv ?? det här är ju hur tydligt som helst en människospillra som behöver all hjälp hon kan få och det är vidrigt att produktionen låter henne skada sej själv ännu mer bara för underhållningsvärdet , fy f..n för denna billiga förnedringsteve som “hjälper” dessa redan skadade och olyckliga människor att sjunka ännu lägre ….

  Reply
 • Säger bara fy fan vad patetiska kommentarer det finns här. Några menar att Annica driver häxjakt på Felicia …. Det skrivs om henne på alla sociala medier som finns. Sitter man och berättar om sitt sexliv vitt och brett i programmet så vill hon ju ha uppmärksamhet. Att medvetet ha oskyddat sex utan att tala om det är olagligt. Kom nu inte och säg att hon hittar på allt. Ni drar upp om M och A så då är ju ni lika dömande i så fall eller hur ? Ni kan inte släppa saker som hänt för över 2år sedan. Under BB 2011 visade Gry ganska tydligt vilka hon inte gillade.

  Reply
 • Den bruden måste ha extremt lågt självförtroende för att behöva skryta om det. Hon har väl ingen intelligens att briljera med.

  Reply
 • Har knappt hört Jenny säga ett ord på hela veckan. Visar de inte henne ell gör hon ingenting?

  Reply