Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:45 | September 4, 2014

En bra start på dagen

DSC_0010a DSC_0011a
Direkt när alarmet gick igång så hoppade jag in i duschen, smorde in mig och sedan epilerade jag mina ben. Jag har inte kunnat nå mina fötter sedan operationen men nu börjar jag kunna göra det så äntligen nådde jag med epilatorn hela vägen ner. Dock skulle jag vilja lacka om mina tånaglar men så långt kan jag inte riktigt nå än, kanske kan flörta lite extra med Marro. 😉 Gröten är i magen och den är den bästa frukosten enligt mig, jag blir mätt och man står sig på det väldigt länge!

Idag är mitt schema fullt, jag ska lasra bort tatueringen jag har på benet och det är mest troligt den sista gången idag. Jag tror att den kommer försvinna efter denna omgång, jag håller tummarna för det i alla fall. Sedan har jag telefonmöte, efter det ska jag sminka Nicky och Daniela inför Chicgalan ikväll och såklart håller jag tummarna även där. Sedan bär det av bort till Spånga och Big Brother, jag och Marcelo ska medverka i eftersnack med De vet du men jag börjar bli lite fundersam. Om vi ska medverka direkt efter programmet, innebär det då att ingen åker ut ikväll? Det kanske bara är bluff och att den som åker ut inte åker ur programmet utan bara hamnar i ett annat rum eller så? Man vet aldrig. 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “En bra start på dagen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh gröt är ju så gott. jag brukar göra smoothie på gröt, kvarg och något bär. Så gott och som du säger, man står länge på det. Och behöver man stå riktigt länge på det så går det bra att blanda ner banan i det. 🙂 Mums.

    Lycka till med din dag idag, det verkar bli en hel del skoj.

    Reply
  • Ha en bra dag 🙂

    Reply