Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | September 1, 2014

Årets Big Brother hus

DSC_0090DSC_0077DSC_0067DSC_0070DSC_0071 DSC_0081DSC_0071DSC_0072DSC_0073 DSC_0074 DSC_0075 DSC_0076DSC_0069DSC_0065DSC_0079DSC_0080DSC_0084DSC_0087
Såhär såg det ut när jag och Marcelo besökte årets Big Brotherhus i lördags. Det är otroligt fint och jag hade själv velat bo där ett tag, det hade jag inte tackat nej till. Hoppas bara de nya deltagarna inte kraschar sönder hela stället. 😀

Vad tycker ni om det? Slår det inte alla andra tidigare års hus? Utegården däremot gillade jag bättre hos oss och sedan hade det lite mer myskänsla, det var lite mer hemtrevligt.

Nåja, jag arbetar för fullt med min shop så att allt ska fungera ikväll kl 21:00. Följer ni @touchupse på instagram får ni förtur till den så glöm inte att följa. 😉 Kom på imorse att mitt domännamn inte är kopplat så det måste jag lösa annars får jag lägga upp en tillfällig länk tillsvidare.


10 kommentarer10 kommentarer om “Årets Big Brother hus”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • fina och härliga bilder!

  Reply
 • Huset ser jättefint ut. . Men jag reagerade på soffan. Ser inte ut att vara någon mysig soffa att krypa upp i. Ingen myshörna med stora kuddar.

  Ser fram mot öppnandet av din shop ikväll.

  Reply
 • Alltså kan inte släppa att Marcel typ har ett perfekt ansikte, det är som att han är målad haha läpparna och ögonen är man ju typ själv avis på hahah 😀 . Ibland ser han nästan overklig ut på bild.

  Reply
 • ha ha ha tröttnar du inte på dina peace tecken??
  Men du, det var ju jättefint i huset! Väldigt nice.
  Ser fram emot shoppen, längtar !!

  Reply
 • Det ser jättefint ut men ert hus verkade ändå mysigare. Soffan ser inte alla inbjudande ut. Ni satt ju mycket i soffan och hade det mysigt.

  Reply
 • Gillar gamla huset mycket mer. De var liksom utegård ”på rikigt” och mycket mer hemtrevligt eller hur man ska besrkiva det..? Strukturen i förra huset var gryyyyyym.

  Reply
 • Tycker inte alls om det nya huset! Ser sjukt tråkigt ut och väldigt fult inrett med massa olika färger som inte ens matchar. Soffan ser jätte obekvämt ut, inte alls nå mysigt! Nee, ert hus var mycket finare och mysigare! Skulle mycket hellre bott där än det nya huset 🙂

  Reply
 • Hej!
  Älskar verkligen din outfit på bilderna! Såå underbart fin! Vart är byxorna köpta ?
  Kram fina annika ! 🙂

  Reply
 • Kläderna är från dmretro.se 🙂

  Reply
 • Ert hur vad mycket mysigare och behagligare att både vara i (antar jag) och titta på. 🙂 Trösta er med det, hehe! Förra årets deltagare verkar också bättre, men det kanske är en vanesak.. ^^

  Konstigt att se dig och Marcelo inne i huset igen, även om det bara är på bild. ^^ Back to where it all started liksom! <3 Ni har äkta kärlek, det ser man på långt håll. 🙂 Inte för att jag är Gud men.

  Reply