Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:29 | July 31, 2014

Photoshoot

DSC_0042a Desktop-001 Desktop1-001 DSC_0047a DSC_0048a
Jag är redo för lite fotografering, jag har suttit och fixat mig själv med airbrush och det känns väldigt bra. Det ska se naturligt och fräscht ut, alltså inte översminkat eller fixat och jag tycker att man får finast resultat med airbrush så jag är nu redo. Eller snart, jag måste borsta igenom håret och locka in topparna lite då det var ett tag sedan jag klippte mig… Frukosten blir min kokosmjölk, banan, blåbär och acai-smoothie, inte för mycket i magen innan fotografering om man vill se lite slimmad ut. 😉

Älsko ligger fortfarande och njuter i sängen, jag måste får han att kliva upp. Vi har inte all tid i världen och som vi vet sedan tidigare är han en riktigt segpelle!


7 kommentarer7 kommentarer om “Photoshoot”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här