Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:48 | July 31, 2014

Packar

DSC_0027 Desktop2-001 Desktop-001DSC_0032
Jag har lekt lite med min airbrush ett tag, jag skulle testa sotningen men det gick sådär. Det är en teknik man får träna in samt att kajalen sög, jag tror att det är mycket lättare att kombinera de olika makeupteknikerna för att få det riktigt bra men övning ger färdighet.

Förutom detta så ska de sista företagspapperna skrivas ut och skickas på posten till min revisor, det är den sista juli nu och det är så trist. Fasen att sommaren ska gå så fruktansvärt fort, det känns som den redan är över… 🙁

Men imorgon bär det av till Malmö för i helgen smäller den, i helgen är det Big Slap och som jag längtat. Och sedan kommer vi även att få träffa underbara Billy och Eddie och det har jag sett fram emot i ett års tid nu. 🙂


13 kommentarer13 kommentarer om “Packar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snälla kan du skriva vilken storlek du har på dina Triangl Bikinis!
  Supertacksa för svar!
  Kram Emma

  Reply
 • jag har S på överdel och XS på underdel.

  Reply
 • Gillar inte den här sminkningen…känns så hårt på något vis. Gillar din lite naturliga sminkning 🙂 Som den du gjorde imorse.Hoppas ni får det riktigt kul i Malmö 🙂

  Reply
 • ja jag trivs också bättre i naturligt men man måste testa lite olika saker. 😉

  Reply
 • Kul att träffa kompisat som man inte träffat på länge!
  Ha en go helg 🙂

  Reply
 • underbart!

  Reply
 • jag är inget proffs så jag ser inte det du ser, men jag tycker att det vart jättefint och tycker du ser otroligt sexig och snygg ut. Men kan tänka mig att det måste vara riktigt svårt att måla så små ytor med airbrushen.
  Kör på bara, öva och lägg upp bilder, älskar bloggen !!

  Ha en trevlig kväll

  Reply
 • ja det gäller att vara pricksäker samtidigt som man måste blunda med ena ögat. 😀

  Reply
 • vad har du gjort med din blogg? förut kunde jag läsa den utan att behöva zooma in och bläddra höger och vänster för att kunna läsa hela texten. är det något du kan ordna tillbaka? det är lite små drygt tycker jag.

  Reply
 • jag har bytt portal. nu i augusti kommer mobilversion igen. 🙂

  Reply
 • Du skrev, varför gå runt svaret, förstår inte du svarar ju inte på kommentarerna?
  Inget elakt menat..

  Reply
 • Jag har bara haft mycket idag därför har jag vart lite sämre på det idag annars försöker jag så mycket jag kan. 🙂

  Reply
 • Ser snyggt ut! 🙂

  Reply