Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:18 | July 31, 2014

Dönickar

DSC_0018 DSC_0014 DSC_0021
Det blev en tidig morgon med tanke på att vi skulle på fotografering idag. Vi kom dit och det gick kanonbra plus att vi gick lite outside the box så det blev lite halvnaket tillslut. 😀 Men jag blev supernöjd med bilderna och det blev alla andra också.

När vi var klara var jag och älsko helt döda, vi åkte hem, köpte med oss mat och när vi ätit upp somnade vi på sängen. Vi var så trötta och jag har fortfarande problem med att bli trött efter att jag ätit så jag slocknade väldigt fort.

Vid 15-tiden skulle jag ta mig in till stan för att handla lite clips, ja jag vill ha lite längre hår i helgen men då hittade jag inte mitt cykelkort. Som ni kanske vet använder jag mig av Citybikes som är typ det bästa ever i Stockholm. Men som sagt jag hittade inte mitt så jag ringde så att dom skickar ut ett gratis till mig, så himla snälla är dom! 🙂 Jag ska visa er mitt hår senare, jag tänkte köpa clips med rosa toppar men sen kom jag på att jag faktiskt är 24. 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Dönickar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Smart ide med cyklarna 🙂 Många verkar använda det och såg Marcelo cykla förra veckan 🙂 Ska bli spännande och se vad det är för foton ni gjort.

  Reply
 • Snälla kan du skriva vilken storlek du har på dina Triangl Bikinis!
  Supertacksa för svar!
  Kram Emma

  Reply
 • haha ja precis, man kan liksom inte ha rosa toppar vid 20-årsåldern, lite väl barnsligt… med tanke på en viss bloggare då vaaaa 😉

  Reply
 • haha ja precis, man kan liksom inte ha rosa toppar vid 20-årsåldern, lite väl barnsligt… med tanke på en viss bloggare då vaaaa 😉 😉

  Reply