Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:28 | July 30, 2014

Hard work work!

IMG_9083
Brukar det också se ut såhär när ni tränar? 😀

Idag mötte Ida upp mig på Balance så körde vi ett cirkelpass med sju stationer och fyra varv, det var inte dåligt kan jag säga. Vi fokuserade på axlar och mage och det är mina favorit muskelgrupper eftersom jag tycker att men ser resultaten så himla snabbt där.

Efter passet åkte jag och tittade på lägenheten jag skrev om tidigare, jag trodde verkligen att det var Den men när jag kom in så var inte lägenheten en sekelskiftes utan den hade bara lite högre takhöjd. Så trots den bra planlösningen och ytan på 50 kvadrat så tackade jag nej till den. Jag har pratat med en mäklare om en annan lägenhet som jag kommer att få svar om i slutet av veckan. Det är en sekelskiftes tvåa med stort kök och kakelugn så den håller jag tummarna för.

Btw så medan tvätten går så har jag hittat en användare på youtube som lagt ut alla Big Brotheravsnitten från 2012 inklusive bikterna. Jag har tittat lite och ni kan se dom här. Men jag kan säga efter det lilla jag sett, så där är jag verkligen inte nu!!! 😀


20 kommentarer20 kommentarer om “Hard work work!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, Har du tips på övningar för axlar och armar om man snabbt vill komma i lite bättre form? Gärna vad man kan göra hemma själv med tex hantlar eller liknande? Eller måste man ha tyngre grejer för att det ska ge resultat?
  Vad gör man med baksida lår? tycker det är svårt att komma åt och känner mig alltid “sladdrig” där.

  Tack!

  Reply
 • Är det bara du som ska flytta, det är väl jag som inte förstår??

  Reply
 • Hej! Är det jag som är dum eller men det verkar som det är bara du som kollar och bestämmer över lägenhetsköpet? Hur kan du tacka nej om inte Marcelo var med och titta, gör man inte det här tillsammans? Det verkar så för du skriver alltid jag? Annars är du och Marcelo grymma ta hand om varandra.

  Reply
 • Marcelo är ju borta på em och kvällarna så han kanske inte kunde följa med. Sen pratar dom givetvis med varandra och vet vad dom vill ha. Magkänslan säger ju mycket om man kommer trivas eller inte. Sen är det väl helt enkelt så att Marcelo litar på Annica 🙂

  Reply
 • Vad bra att du vet och kan svara, vi “litar” på dig.
  Men du verkar inte tro att Annica kan svara själv.

  Reply
 • Ha ha herregud folk…..alla har rätt att kommentera här !!!

  Reply
 • Ja det förstår jag också. Det var inget illa menat till Annica det var bara en undran.

  Reply
 • Jag tycker inte att man skriver så, man kan formulera sig
  på ett annat sätt, hon skriver ganska ofta jag, och M skriver alltid
  vi när det är så..

  Reply
 • Ska du åka till Magaluf om 2 veckor ? Läste det på marcelos blogg stämmer det ?

  Reply
 • Läs kommentarerna en gång till på M blogg
  det var ett skänt!

  Reply
 • GÖR EN FRÅGESTUND

  Reply
 • ha ha ha rolig bild, galna ni är. Näää ser verkligen inte ut så när jag tränar.. =)
  Åh så jag saknar att träna med säck, längtar tills jag börjar på boxningen som jag hoppas på att orka med. Det får vi allt se.

  Reply
 • Kul-träning 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Jag undra om du kan tipsa på övningar för att träna bålen? 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Skulle va intressant att höra dina åsikter om dig själv och de andra deltagarnas beteende och personligheter i big brother när du var med! Jag tittade lite på några gamla avsnitt (de 5 första) och precis som jag tyckte då så var det jobbigt att se. En del av deltagarna är verkligen otrevliga och jag skulle vilja höra hur du upplevde det inne i huset och om du upplever det annorlunda nu när du ser det i efterhand?

  Reply
 • Tycker också det låter konstigt att du bara pratar i jag-form,en så viktig sak som ert eller ditt framtida hem brukar man väl vara två om att bestämma , det verkar som att det är du som styr och bestämmer det mesta,Marcelo velade ju ha en modernare bostad, mrdan du ska ha en sekelskiftes-bostad,då får ni väl ta ett “mellanting”,så att ni ska trivas båda två. Eller är det kanske så att det är DIN bostad ni -du söker efter?

  Reply
 • Men ärligt talat ska ni köpa en hyresrätt under bordet sas? Hela businessesen reaks av skumt tycker jag.

  Reply
 • Jag tror absolut att du utvecklats efter BB men ditt starka egoistiska drag och tendensen att ta på offerkoftan lyser tydligt igenom i bloggen när du inte får den respons du vill ha.
  Det får du jobba på.

  Reply
 • Hej annica ! vart ifrån är dina gråa träningsbyxor? skulle så vilja ha ett par gråa. tips var man kan hitta? 🙂 <3

  Reply
 • Epharmacy erbjuder efedrin och reductil för viktnedgång.

  http://www.epharmacy.se

  ePharmacy – det självklara valet!

  Reply