Det förekommer cookies pÄ annicaenglund.se. Genom att fortsÀtta lÀsa pÄ annicaenglund.se godkÀnner du detta. LÀs mer om cookies hÀr.

15:17 | July 21, 2014

Throwback tuesday


Ska man se klippen mĂ„ste man se hela! 😉

Jag fick en lĂ€nk skickad till mig för ett tag sedan och igĂ„r lĂ„g jag och kollade pĂ„ det 1h lĂ„nga klippet, vilken nostalgi! Det hĂ€r Ă€r alltsĂ„ ett klipp frĂ„n andra veckan i BB- huset, jag tror det Ă€r andra torsdagen och jag har fĂ„tt kĂ€nslor för Marcelo och han för mig, men jag förnekar det hela tiden fast jag ville ha honom mer Ă€n allt annat! Jag Ă€r riktigt dragen och ska försöka att bortförklara det genom att sĂ€ga att vi alla Ă€r som en enda stor familj, hahaha jag dör! Alla fattar att jag Ă€r dööökÀÀÀr i Marcelo men jag kan bara inte erkĂ€nna det. 😀

I början ska Hanna W och Marcelo “göra TV”, man fĂ„r inte se det i det hĂ€r klippet men det finns ett annat klipp nĂ€r dom sitter i soffan och Hanna sĂ€ger till Marcelo att dom ska göra tv. Men det Ă„ngrar han sedan och jag blev svartsjuk och sĂ„rad men det slutade i alla fall med att jag sov i hans armar den natten. 😀

Det kanske verkar vara en ganska trĂ„kig fest men den var vĂ€ldigt rolig och det Ă€r sĂ„hĂ€r jag kommer ihĂ„g den bĂ€sta tiden i huset. Vi alla tog hand om varandra, tröstade den som var ledsen, dansade och hade kul. De första fem veckorna var dom absolut bĂ€sta! 🙂


10 kommentarer10 kommentarer om “Throwback tuesday”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

 • Vad lustigt att du sĂ€ger att det var den bĂ€sta tiden för som tittare uppfattade jag den första tiden i huset som extremt konfliktfylld och massor av mobbning. MĂ„dde ofta sĂ„ dĂ„ligt av att titta att jag fick byta kanal. Det blev bĂ€ttre med tiden men helt klart den hĂ„rdaste sĂ€songen.

  Reply
 • vissa personer Ă€r inte sĂ„ snĂ€lla, men tack vare Annica och Marcelo sĂ„ var det Ă€ndĂ„ vĂ€rt att titta pĂ„ BB, nu i efter hand sĂ„ har vi tvĂ„ roliga blogga som vi kan följa.

  Reply
 • Som tittare tyckte majoriteten att det var skit att titta pĂ„ dom första veckorna, det var sĂ„ mycket skriverier och hur vuxna mĂ€nniskor kunde bete sig sĂ„ dĂ„ligt och hur man ville visa upp sig sĂ„ i tv. Dom enda personer som kunde gĂ„ med hedern i behĂ„ll frĂ„n dessa veckor var Lars och Camilla. Sedan efter nĂ„gra veckor vart programmet kul att titta pĂ„

  Reply
 • Det enda jag kommer ihĂ„g av Camilla var att hon lĂ„g i sĂ€ngen med Amandus. Vad tillförde hon egentligen?

  Reply
 • Camilla var i vilket fall aldrig elak eller en Drama Queen som Annica i detta klipp.

  Roligt Annica att du sĂ€ger “kramar och mys Ă€r inte otrohet. Vi Ă€r som syskon allihopa” och samtidigt reagerar du sĂ„dĂ€r. Blir du lika svartsjuk nĂ€r dina riktiga syskon umgĂ„s utan dej? 😉
  FörstĂ„r att allt blir konstigt dĂ€r inne, men Ă€r det inte lite pinsamt att se? 😀

  Reply
 • Vad har hennes syskon med detta att göra ??? Tycker det Ă€r lĂ„gt att dra familjen. Det hĂ€r Ă€r nĂ„got som hĂ€nde för över 2 Ă„r sedan.

  Reply
 • Jag minns inte vad den rödhĂ„riga snubben hette men jag gillar nĂ€r han ska förklara för dig hur han tog bort en finne *med osthyvel* hahaha

  Reply
 • Mins att jag kollade pĂ„ alla avsnitt klockan 22.00 eller var det 23.00 pĂ„ kvĂ€llen (kommer inte i hĂ„g) fas det va skola dagen efter och mamma tjata hela tiden pĂ„ att jag skulle lĂ€gga mig och sova, men nej dĂ„ jag var uppe och sĂ„g varenda avsnitt 😀
  Dessutom röstade jag pÄ dig nÀstan varige gÄng;)
  Den sÀsongen var helt klart den bÀsta, verkligen Àlskade den!
  Och nÄgra Är senare lÀser man era bloggar som en galning, har verkligen varit kul att följa er:)

  MVH: Emmy andreasson

  Och föresten Grattis i efterskott;)

  Reply
 • KĂ€rlek Ă€r sĂ„ fantastiskt! Vi ser det hĂ€r och ni Ă€r sĂ„ vackra tillsammans NU ! All lycka till er! <3

  Reply
 • Hahah Ă„Ă„h shiit vad jag minns det hĂ€r!! Fett kul att du sitter och sĂ€ger till Jessica att du verkligen inte vill ha nĂ„gonting hĂ€r inne och att Hanna W kan ta honom om hon vill, och sen gĂ„r du till Marcelo och Ă€r jĂ€ttesvartsjuk! 😀
  Det bĂ€sta av allt Ă€r att Marcelo blir sĂ„ jĂ€kla frustrerad över att du inte tror pĂ„ honom! NĂ€r du har gĂ„tt och han ba: “FittHanna assĂ„! FITTHANNA Knulla hennes morsa!” och sen gĂ„r han till gymmet och boxas!! HAHHAHHAH XD
  Och att Jessica med sin hesa röst och skĂ„nska dialekt typ 120 gĂ„nger sĂ€ger “HAN GILLAR DIG PÅ RIKTIGT!”

  Reply