Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:28 | July 2, 2014

Makeup- Crocodile tears

DSC_0067-001 Desktop1 DSC_0068-002

Då har jag precis vart på ett möte med en leverantör som kommer att få sälja sina produkter på min shop, jag är så glad att det kommer att vara bra produkter på min sida. Jag vet inte hur många sidor som har väldigt många produkter bara för att och som är väldigt dåliga. Visst kanske det finns några som uppskattar den där dåliga ögonskuggan utan pigment men inte jag, nej jag kommer att ha produkter på shopen som jag verkligen kan stå för och som jag själv använt och vet är bra! 🙂

Förutom att shopen kommer innebära en stor förändring så kommer det även att hända saker på bloggen natten 3-4e. Förutom att utseenden kanske ändras lite så kommer jag att börja arbeta med lite andra människor som kan få mig att utvecklas ännu mer som bloggare. Det känns som att jag stått still lite och jag behöver medarbetare som får mig att gå framåt så jag har stora förhoppningar på bloggen framöver. 😉

Sen på fredag kommer jag och Marcelo att göra något som jag tror att ni kommer att gilla, jag vet inte riktigt hur mycket jag får säga så jag säger hellre för lite nu än för mycket. Men det är något som påminner lite om våra livesändningar och vårt förflutna. 😀

Nu blir det Balance, dags att pressa lite bröst. 😉


13 kommentarer13 kommentarer om “Makeup- Crocodile tears”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt ! Hoppa det går bra med shopen :D!!

  Reply
 • Ja det hoppas jag också! 😀

  Reply
 • Kul 🙂 Hoppas vi får se er live 🙂

  Reply
 • Är dina senaste bilderna tagna med din nya kamera?? Är jättesugen på att köpa en likadan nämligen 😀

  Reply
 • Ja den är kanonbra! Liten och smidig! Sony a5000.

  Reply
 • Så kul 😀 jag längtar till den ny shopen 😀

  Reply
 • ÅH jag med!

  Reply
 • Bra tanke med att sälja bra produkter som du verkligen rekommenderar och inte bara för att de är typ “bra pris”.

  Reply
 • Jag måste bara säga så sjukt fin storlek och färg på dina läggar, och längtar super mycket till shopen ska bli jätte trevligt!:D

  Reply
 • Kan inte du tipsa om någon bra eyeliner/kajal man kan ha fast man har fransförlängning? 🙂

  Reply
 • Vad spännande det låter med att få nya grejer som händer på bloggen, nya samarbeten och medarbetare. Ser fram emot att se vad det kan vara.
  Håller tummarna för att det ska gå bra för dig med blogg och webshop. =)

  Reply
 • Heej. Vet du nånstans man kan se eran säsong av big brother, för det fungerar ju inte på tv4 play.?

  Reply
 • hittade din blogg när jag googlade efter den bästa concealern & herregud, vad perfekt din eyeliner var! hur lyckas du med det? vilken använder du? jag har provat mig fram så länge. jättetacksam för svar!

  Reply