Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | June 30, 2014

Rengör hårborsten!

DSC_0006 DSC_0007
Är det något som jag vart dålig med så är det att rengöra min hårborste. Visst tar jag bort allt hår och så efter att jag borstat det men rengöringsprocessen har jag liksom missat. 😀

Det är ganska viktigt att rengöra hårborstarna eftersom allt smuts som annars är i håret sätter sig där i. Jag läste detta på min frisör Elins blogg och rengjorde därför min Mason Pearson borste igår och vilken skillnad det blev. Min borste blev så mjuk och fräsch och när jag borstade det kändes det som första början, håret blev helt amaizing! 😀

Eftersom det är svinborst så tvättade jag min borste först med schampo i rinnande varmt vatten, jag gnuggade extra noga så att jag kom åt i botten. Sedan tog jag balsam då Elin tipsat om det för att den ska bli lite mjukare. Har man en “vanlig” hårborste så räcker det att rengöra med lite schampo eller diskmedel.

Eftersom jag borstar mitt hår varje morgon och varje kväll, tvättar det väldigt sällan hamnar mycket produkter och rester i min borste så jag kommer att rengöra den minst en gång i veckan för att hålla den fräsch. 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Rengör hårborsten!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tack for tipset. Har nå rengjort min hårbørste for første gang 😉

    Reply
  • Vilken modell och storlek har du på din Mason Pearson hårborste?

    Reply