Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:26 | June 30, 2014

Makeup- A touch of green

DSC_0006-001 Desktop DSC_0010-001
Nu på förmiddagen ska jag möta upp Dennis, han om någon vet hur det är att driva en webbshop. Jag ska gå igenom vilka produkter som ska finnas på sidan och sedan ska han hjälpa mig att bygga upp det mesta, så himla tacksam för att han en vän med sådana kunskaper och vill dela med sig.

Det känns som att jag måste ta ytterligare ett steg i mitt liv, alltså göra något annat än att blogga och eftersom mina skönhetstips är så uppskattade tyckte jag att en webbshop med produkterna som jag verkligen tror på är en bra ide. Visst finns det många webbshopar idag med tusentals produkter men hur mycket skit finns det inte på dom sidorna? Visst kanske någon gillar “skiten” men då har dom inte testat bra produkter. 😀

Sedan efter kl 15 ska jag på Balance med Bea. Dom brukar ha så att vi medlemmar får ta med oss en vän gratis en vecka så jag tog med Bea så hon får känna på hur det är på ett lite schtekigare gym. Och sedan ville hon hålla koll efter Joel Kinnaman. 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Makeup- A touch of green”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska du sluta blogga då!

  Reply
 • Nej det tror jag inte.Hon vill nog bara ha något mer att göra.Flera av bloggarna har ju annat vid sidan om.Tror det blir jobbigt i längden att bara blogga.Hon kan ju göra filmer med sminktips på de produkter hon kommer sälja.

  Reply
 • Vad roligt att du ska öppna en webshop :D!! Hoppas det går bra för dig ;)..

  Reply
 • Varför kan du inte göra en hel makeup som tex Linda Hallberg. Roligare att se de än bara bilder på ett öga dom är sminkat medans de andra inte är 🙂

  Reply