Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:01 | June 29, 2014

Jag vill arbeta med airbrush

DSC_0093 2 DSC_0094Btw, varför kan vi inte få ha fint väder idag? Jag vill använda alla mina solglajjor, dessa är från Madlady.se

Ja då var det bara lite kvar av den här dagen men jag har lärt mig otroligt mycket under utbildningen, jag skulle vilja gå på den varje dag för att jag älskar att lära mig nytt inom makeup och det känns som att jag hittat min grej. 😀

Jag och Marcelo satt och pratade för ett tag sedan om vad vi ska göra när om några år när bloggarna börja försvinna, när man skaffar familj och så och då kände jag att makeup var det som jag ville hålla på med. Jag tror på airbrush och det är något som jag skulle kunna se mig själv att hålla på med i många år framöver. 😀

Tro det eller ej men när jag var typ 10 år såg jag Big Brother för första gången och hade som dröm att vara med där när jag blev äldre. Jag följde nästan alla säsonger slaviskt och tyckte alltid att det såg så himla roligt ut därinne. Jag ville iaf vara med där och sedan bli B-kändis. Haha vilken dröm va? Inte som många andra 10 åringar men men, jag uppfyllde ju i alla fall min dröm och det är det viktigare men jag tror att det snart är dags att gå vidare i livet. 🙂


9 kommentarer9 kommentarer om “Jag vill arbeta med airbrush”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tror ni båda skulle må bra av att jobba vid sidan om bloggen. Inget illa menat men tror det blir jobbigt att bara blogga i längden. Det märks att du gillar detta så tycker du ska satsa på det. Marcelo gillar ju träning och ska satsa på det. Ni kan blogga bredvid

  Reply
 • Lät dina föräldrar dej kolla på BB när du var tio år ???????

  Reply
 • Nej jag tjuvkollade med min vän Malin 😀

  Reply
 • Varför så chokerad? Jag kan isåfall tala om för dig att många av dagens ungar tittar både på bb, paradise hotel, sitter på nätet, intstagram och fb(trots åldersgräns) och gör både det ena och det andra. Välkommen till 2000-talet.

  Reply
 • Så är det…man utvecklas! Du är en cool tjej o du kommer att hitta din väg 🙂

  Reply
 • Haha jag kollade big brother när jag var 5, det var mitt “barnprogram” innan jag skulle sova… 😉

  Reply
 • Jag har sedan jag var liten alltid haft en dröm att bli någon slags B-kändis.. Nu är jag 30 och får nog ge upp den drömmen 😉

  Reply
 • Nej då, det är aldrig försent och man ska aldrig ge upp drömmar. Vill du sitta där när du är mellan 80 och döden och känna “fan att jag inte gjorde det medan jag kunde?”

  Reply
 • Sjukt lik Lindsey Lohan på dessa bilder!!! Du är jätte fin!

  Reply