Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:17 | June 29, 2014

Candyarm

DSC_0001-001 DSC_0008-002 DSC_0005-001 DSC_0006-001 DSC_0007-001
Här kommer lite bilder på gårdagens cadyarm från Snö of Sweden. Jag har ju otroligt mycket smycken från det märket för att dom är så fina och i fredags när jag träffade Helen från SNÖ så inspirerade hon lite med sin cadyarm så jag körde en svart variant igår. Det är mycket roligare med smycken på sommaren eftersom de syns bättre på armarna när man har kortärmat. 🙂

Annars vad det dags för lunch, jag vill inte att den här dagen ska ta slut för det är så himla roligt. Jag har pratat lite med Sophia som har utbildningen om att jag skulle vilja bli återförsäljare för märket Avantgarde, tror ni att det skulle vara en bra ide? Är det några av er läsare som är intresserade av airbrush och är det några av er som skulle vara intresserade av en kurs? Jag älskar ju allt som har med makeup att göra men detta brinner jag lite extra för och det tror jag att ni märkt. Jag vill dela med mig av det här till er för att visa att det är så himla enkelt och det är samtidigt väldigt bra för huden. Jag ska berätta lite mer om produkterna sedan för nu ska jag äta med resten av tjejerna. 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “Candyarm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här