Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:10 | June 29, 2014

Airbrushutbildning dag två

DSC_0031-001 DSC_0033-001 DSC_0032-001 DSC_0038-002 DSC_0040-001Söta Sandra igår, ovetandes om vad som skulle hända efter att jag och Tammy gått loss. 😀

Ja kvällen igår var inte alls så rolig. Jag poppade mig en påse popcorn, kollade Sommarkrysset samtidigt som jag klickade mig runt på nätet i timmar. Jag hade verkligen inget allt att göra, sådana här tillfällen är annars bra för att pyssla om sig själv men jag har inget badkar, jag har ganska nylagade naglar, nyplockade bryn och bussad så det fanns ju som inget att göra.

Annars är det sista dagen idag på airbrushutbildningen Starsofbeauty med Avantgarde, tänk att det är alltid lika tråkigt att avsluta sådana här kurser. Jag älskar verkligen att hålla på med makeup och airbrush är så himla roligt! Märks det att jag är besatt!? 😀

Några av er har frågat om “vanliga” personer kan använda airbrush och ja, alla kan använda airbrush! Visst underlättar det om man är MUA men ni kan kika på min film hur man går tillväga här. 🙂


8 kommentarer8 kommentarer om “Airbrushutbildning dag två”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Det är sådana dagar man behöver ibland för att uppskatta det man har…Man tar ofta saker föregivet.

  Reply
 • Hur mår Marcelo idag han var ju så nere igår efter att Chile förlorade ?

  Reply
 • Undrar det med. Man ville bara krama honom när man läste bloggen igår<3

  Reply
 • Hammarby spelar ju på em, så det börjar kanske gå över, han verkar ju vara
  så fin kille!

  Reply
 • Jag undrar när ska man använda airbrush?
  I vardagen menar jag…

  Reply
 • Vad läckert! Vad använder ni för material till att bygga ut såret ? Är det typ latex eller nåt ?

  Reply
 • Riktigt häftigt, har alltid undrat hur de får till såna effekter, om det är datagjort eller nåt annat x)

  Reply