Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:47 | June 29, 2014

Airbrush på naglar

DSC_0014 Desktop1-001Mer om kursen kan ni läsa på starsofbeauty.se. 🙂

Ja då var kursen över, skittris! Jag ville så gärna att den här dagen skulle vara lite längre eller att kursen varade i flera dagar för det är så himla roligt. Men det som är positivt är att jag har lärt mig väldigt mycket och kan nu sitta hemma och leka loss med de olika nya teknikerna. 🙂

Idag fick vi bland annat lära oss hur man använder airbrush på naglar, visste ni ens att man kunde göra det? Såklart med en annan färg än vad man använder till ansiktet men det går! Så det fick vi lära oss idag, hur man gör ombrenaglar och sedan även lite mönster. Det är ganska svårt i början att veta vilket avstånd man ska hålla pistolen på och hur man ska spraya de olika motiven men man kommer in i det där, övning ger färdighet. Dessa som ni kan se på bilden ovan är de två första jag gjorde och ni ser ju att det är inte helt lätt att få till det i början men för att vara de första är jag nöjd. 😀

Nu tänkte jag invänta Amarelloo, jag vill på Gröna Lund eftersom jag inte kom iväg igår och det är ju rätt så bra grönanväder. Det är inte för varmt så att man stekts i solen plus att när det är lite grått och trist ute är det inga som vill dit så därför är det perfekt att åka dit idag, just för att det kommer vara lite människor där vilket betyder 0 minuter i kö. 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Airbrush på naglar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här