Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:01 | June 28, 2014

Kombinera makeuptekniker

DSC_0021-001
Nostalgi alltså, fasen vad kul detta är. Minst lika roligt som förra gången! Jag älskar att lära mig nya saker inom makeup så den här utbildningen är rena drömmen för mig. Jag har ju lärt mig väldigt mycket på Makeupstudion när jag gick där, alla grunder, tekniker, hur man formar ögon på rätt sätt och varför och det är jag så glad över för det gör den här utbildningen mycket lättare.

Visst kan man inte göra allt med airbrush som du kan göra med penslar och borstar men du sparar så otroligt mycket tid genom att kombinera dessa två tekniker. Man kan spraya hela basen med contouring och även skuggningar sedan kan man lägga till eyeliners och markeringar med penslarna. Jag är glad att jag nu kan båda eftersom man kan arbeta så mycket snabbare och bättre. 😀

Efter min utbildning idag ska jag träffa Bea och vi ska iväg och snurra hej vilt sedan, någon aning om vart vi ska? Så jag hinner inte träffa älsko så himla mycket ikväll, därför kände jag för att slänga upp denna bild på oss. 🙂


9 kommentarer9 kommentarer om “Kombinera makeuptekniker”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni ska säkert till Gröna Lund 😀 För Marcelo blir det ju Fotboll.

  Reply
 • Ja vi skulle till grönan med det blev inställt. 🙁

  Reply
 • Måste bara fråga vad du gör med ditt hår för det ser då friskt och starkt ut. Mitt hår är slitet och ser helt förstört ut eftersom jag plattar det dagligen. Har eu något tips på hur jag ska behandla mitt hår?’kram

  Reply
 • Sluta platta det först och främst, det tar otroligt mycket stryk pga det.

  Reply
 • Åh fin bild på er och synd att ni inte hinner ses så mycket just idag när det är helg och lördag. men det kommer fler dagar/gånger/helger. =)

  Reply
 • Ja vi träffas ju annars varje dag. 😀

  Reply
 • Du ska till Gröna Lund och Marcelo har ju en viktig match att se ikväll 🙂

  Reply
 • Det blev ingen grönan för mig 🙁

  Reply
 • Tack för en grymt bra blogg! Skulle du kunna recensera LCCs produkter? Jag funderar på att köpa hem hårvårdsprodukterna men det skulle vara spännande med en recension av Annica först. Du är ju experten. Ha en bra dag mvh sarah

  Reply