Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:36 | June 28, 2014

Specialeffekter med airbrush

DSC_0006-001 DSC_0008-001 DSC_0010-001 DesktopDSC_0028-002
Idag på utbildningen med Stars of beauty så gick vi först loss med lite fantasi och trend, testade lite mallar och så för att se vad man kunde göra för effekter. Precis innan lunch ballade vi ur lite så jag slutade ganska så färgglad. 😀

Efter lunch blev det specialeffekter, alltså massa blod. När Sophia skulle visa hur man arbetade med airbrush knöt det sig i magen, jag är väldigt känslig mot blod så jag blev lite smått kallsvettig men när jag själv fick börja leka var det bara riktigt roligt. 😀

Imorgon ska vi återgå lite till skönhetsmakeup och vi ska även testa spraya nageltippar. Jo visst kan man använda airbrush för att lacka naglarna, det ni. 😉


3 kommentarer3 kommentarer om “Specialeffekter med airbrush”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har gjort naglar flera ggr hos min nagelsalomg med Airbrush, riktigt fint resultat

    Reply
  • Airbrush för naglar har ju funnits i 30 år,ingen nyhet precis…

    Reply
  • Nej jag vet men det används inte lika ofta idag som förut just pga då var det mycket mer avancerade och dyrare maskiner osv.

    Reply