Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:29 | June 8, 2014

Min grej

DSC00494-001 DSC00497-001 photo2Lite bilder från nationaldagen som jag snott från bla denna blogg. 🙂

Då har vi haft vår lunch och ska nu fortsätta med att spraya på oss makeupen, åh alltså jag vill typ inte sluta för att det är så himla roligt! När jag är klar med denna grundutbildning vill jag fortsätta med airtan, kroppsmålning och allt vad det innebär. Man kan aldrig bli riktigt fullärd men jag vill bli så nära som det går.

Men sen såklart gäller det att hitta sin grej, alla är inte bra på allt utan alla har sin egna grej. Jag tycker tex att jag är väldigt duktig på clean beauty och naturliga makeuper just nu men mina kunskaper kommer säkert att utvecklas inom några år och då kanske jag hittat min grej. 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “Min grej”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad söta bilder :D! himla fina :D!! hoppas allt är bra med dig !

    Reply
  • Första bilden är jättefin 🙂 Marcelo är så gullig när han ler 🙂

    Reply
  • Är det så att du är en “riktigt” makup-arttist nu? 😀 SÅ att man typ skulle kunna boka tid osv? Vet ju att du sminkat Nicky några gånger, du är ju så jäklar grym haha! 🙂

    Reply