Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:49 | June 8, 2014

Jag vill starta ett eget märke

DSC_0095-001 DSC_0096-001 DSC_0097-001 DSC_0098-001Vår lunch på utbildningen igår, trerätters på söder.

 

Då är jag på väg till Stars of beauty för min sista dag på grundutbildningen av Airbrush med Avantgarde, jag älskar sådana här utbildningar, jag älskar att utbilda mig inom sköhetskategorin över lag eftersom det är verkligen min stora passion!

Gruppen som jag är med i är jättemysig, vi hade det roligt igår och dom är så otroligt lättsamma att arbeta med. Jag älskar att möta nya människor som är lika exalterade över tex nu då airbrush som jag är och sen älskar jag att se så drivna människor som Sofia är, hon som äger Avantgarde. Hon gick samma makeupartistutbildning som mig och nu driver hon ett eget airbrushmärke som var det första i Sverige.

En dag kommer jag också att stå med mitt egna skönhetsmärke, just nu har jag ev en produkt som jag har fått testa och känna på, ändrat om och godkänna men det har inget med ansiktet att göra. Men sådant här tar tid eftersom det är mycket som ska godkännas osv. 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “Jag vill starta ett eget märke”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Tycker du ska ta det lungt med ditt eget märke, ta det någon gång
  i framtiden, kolla först hur det går med bloggen och ditt jobb son
  makeup artist!

  Reply
 • Brun utan sol? 🙂

  Reply