Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:35 | June 8, 2014

Airbrush utbildning

DSC_0129DSC_0133DSC_0135
Desktop3DSC_0138DSC_0139
Åh vilken otroligt rolig helg det har vart på airbrushutbildningen, jag ville bara göra mer och mer! Under den här helgen har jag fått lära mig grunden för airbrush och med märket Avantgarde. Jag kan nu hantera en airbrushpenna, jag vet hur dom fungerar och hur man lägger en naturlig makeup men även en sotning. Idag fick vi även göra lite TATS (temporary tatttoos) som kan hålla upp till två veckor fast med Avantgarde istället för alkoholmakeup. Vi fick även go lite crazy och göra trend samt en riktigt svart sotning. Alla makeupartister där ute som brukar sota, tror ni att ni kan få sotningar riktigt svarta har ni inte testat det med airbrush. Det blir kolsvart! 😀

Marcelo kom senare förbi för att lämna min kamera och då passade jag på att lägga en bad med airbrush på honom och det såg så fräscht ut! Han brukar ha färgad dagcreme men detta blir ett mycket snyggare resultat och man ser inte att han är sminkad. Jag kommer även i veckan få hem mina varor som jag beställde i slutet av lektionen för jag har verkligen hittat något som jag älskar! 😀

Det som jag gillade med det här airbrushmärket och deras produkter det är att det är inget som är dåligt för huden. Produkterna är naturliga, dom innehåller vårdande ämnen, är vattenfasta men är otroligt lätta att ta bort. Det jag också tycker är fördelen också med airbrush är att man inte behöver peta så mycket i ansiktet. Jag själv blossar lätt upp när jag lägger bas mm men den här produkten sprayas i ett tunt och svalkande lager i ansiktet och det gör att min hud inte blossar upp över huvudtaget. I´m in love!


4 kommentarer4 kommentarer om “Airbrush utbildning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här