Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:35 | June 8, 2014

Airbrush

DSC_0099 DSC_0100 DSC_0101 DSC_0104
U
nder gårdagen fick vi lära oss beautymakeup, brud och vardag. Även hur man skulpterade och gjorde bryn, det var riktigt roligt. Tänk att makeupen som annars tar 15 minuter att göra till vardags tar max 5 med airbrush. Alltså basen tar inte ens en minut, brynen går också riktigt fort och även rougen. Sedan om man ska lägga skugga så är det lite mer precision men då kan man gå in med vanlig skugga.

Men som jag använder väldigt lite makeup till vardags men när jag väl ska på galej då är det all in! Det som är fördelen med airbrush när det kommer till min hud det är att man inte rör mitt ansikte när man sminkar. Jag reagerar väldigt lätt, blossar upp om man rör vid kinderna för mycket men här svalkar det väldigt skönt och du får en flawless finish!

Under dagen kommer vi att lära oss hur man gör en riktigt svart sotning, festmakeup och sedan ska vi hålla på med UV färger, GAAH! Jag ska visa er med resultat efter dagen så ska ni se varför jag är så såld på airbrush! 😀


5 kommentarer5 kommentarer om “Airbrush”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fasen vad kul att verkar, hade gärna velat se resultatet bara. Hur det blir med ögonbrynen tex och så. Kom gärna med bilder. =)

  Reply
 • Annica, jag har funderat på en sak. Gör du och Marcelo något på tu man hand? Det ser ut som att ni är med varandra dygnet runt.

  Reply
 • om du har hängt me denna vecka då vet du svaret måndag-torsdag var marcelo på utbildning och lördag-söndag är annica på kurs så svaret är ja dom gör saker på tu man hand sen har marcelo gått och sätt hammarby spelat på tele 2 nårgra gånger då har inte annica hängt me så du behöver inte vara oroligt att dom inte gör saker tu man hand

  Reply
 • Varför lägga säg i deras förhållande överhuvud taget

  Reply
 • ?

  Vilka negativa svar…. Jag undrade då jag fått uppfattningen att dem gör väldigt mycket tillsammans och tycker i så fall att det är imponerande att dem lyckas hålla sams. Vet så många par som hänger ihop med varandra 24/7 och där det tär på förhållandet. Därför blev jag imponerad när jag trodde marcelo o annica hängde ihop så mycket. Så det var en beundran

  Reply