Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:15 | June 3, 2014

Airbrushutbildning

DSC00289 DSC00286 DSC00288Topp- sannealexandra Byxor-madlady Skor-LV Solglasögon- Chanel


God morgon!
Satt och kollade igenom min kalender imorse och vet ni vad? I helgen så har jag min airbrushutbildning på Starsofbeauty. Tiden går så fort. När jag gick min makeuputbildning så kände jag att fasen nu ska det hända grejer men rätt som det var skulle vi flytta och det blev bara jobbigt med allt. Men när vi väl har skaffat oss en egen lägenhet då kan jag komma igång igen för då ska jag bannemej ha en stor makeuphörna! Nu kommer jag att addera lite mer kunskap inom just airbrush och det är bra att kunna vid tex modevisningar då det är många som ska sminkas och man vill att det ska gå fort.

Airbrushutbildningen jag ska gå är grundutbildningen och den är nu på lördag och söndag. Jag anmälde mig ganska tidigt för att få en gåva i produktpaketet och den gäller fortfarande. Skolan har även längre utbildningar där man avancerar mycket mer inom trend, fantasi, kroppsmålningar, airtan, specialeffekter och liknande. Skolan Nordic Stars of Beauty är godkänd enligt SEYF’s kriterier vilket är ett stort plus. 🙂

För er som också är intresserad om airbrush så kan ni läsa mer på deras hemsida starsofbeauty.se/utbildning. Är det någon av er läsare som har gått en airbrushutbildning eller skulle ni vilja göra det? 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Airbrushutbildning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här