Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:07 | May 31, 2014

Spa på Sankt Jörgen Park resort

DSC_0011 DSC_0013-001 DSC_0015-001 spa1 DSC_0026 10-34-17-124 DSC_0029 DSC_0031 DSC_0040
Vad är det jag vaknar till? 🙁 Det är blöt mark och kyligt, långt ifrån det som var på västkusten. Jag vaknade ganska tidigt idag då älsklingen skulle säga hej då, han ska på utbildning idag så jag ska ta och packa upp våra saker, laga mat och sedan möta upp honom. I eftermiddag/ kväll om det är bra väder tänkte vi gå till Gröna Lund, är vi inte knäppa? 😀 Vi fick liksom inte nog av karuseller och tivolikänslan så vi drar nog dit men inget är spikat.

Här kommer bilder från gårdagens spaupplevelse. Det var så härligt och vi tog hela fyra timmar på oss. Vi valde deras exklusiva spaupplevselse och där växlade vi väldigt mycket mellan varmt och kallt. Ena studen var det 80 grader i en bastu och därefter skulle vi ner i en kallkälla på 12 grader sedan var det en till bastu och efter det en kall regnskog och det gjorde att blodcirkulationen kom igång och man blev helt utmattad. När vi var klar med spabiten fick vi sola och dricka champagne, efter det så ville grabbarna bada i poolen och jag la mig på en säng och somnade i någon timma. Jag var så trött och slut efter denna upplevelse och det är en härlig känsla, jag älskar att gå på spa och ta hand om mig själv. Det är lyx för mig! 🙂


6 kommentarer6 kommentarer om “Spa på Sankt Jörgen Park resort”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Det ser så härligt ut 😉 Det är nog precis det man behöver ibland för att ladda batterierna.

  Reply
 • Här på västkusten är de samma tråkiga väder!

  Reply
 • Hur är det med “plupparna” vid dina ögon? Någon bättring?
  Ni verkar ha haft en riktigt härlig resa. Ha en bra dag. 🙂

  Reply
 • Jag måste bara säga en sak. Jag har alltid läst din blogg, men senaste tiden har jag verkligen njutit av den. Nästan sett fram emot att få läsa den under rasterna i mina föreläsningar eller under rasterna på jobbet. Den känns så mycket mer professionell och inbjudande sedan du köpte den nya kameran. Bilderna blir riktigt snygga, vilket jag tycker är en stor del i en bra blogg. Mysigt att ta hand om och unna sig själv saker, jag brukar försöka ha en sådan dag en gång i veckan ungefär. Det får en att orka mer vardagen med universitetsföreläsningar och extrajobb. Ser ut som att ni hade det riktigt mysigt och ännu en gång, riktigt fina och mysiga bilder 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Säger det till dig med skrev precis på marcelos blogg att jag rekommenderar att åka till spahotellet i Varberg har själv varit där och njöt som tusan och jag tycker ni är värda det för ni är så grymma kram Emelie ❤️

  Reply