Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:13 | May 31, 2014

Åter på kostschema

DSC_0110 DSC_0115

Solen tittar fram lite då och då och det får mig på lite gladare humör, dock sitter jag fortfarande i mjukiskläder och slöar och får inte så mycket gjort. Jo visst har jag packat upp och haft ett telefonmöte men klockan är över 15 och jag har inte tagit mig ut på en lördag. Det är typ någon stor kör eller liknande som sjunger utanför plus att jag hörde att det är något typ maraton eller springtävling i stan, är jag helt fel ute?

Nåväl, jag får helt enkelt kolla på bilderna från våra underbara dagar på Västkusten istället. Och sen, efter dessa otroligt onyttiga dagar är jag åter igen på kostschema and I like it! 😀


5 kommentarer5 kommentarer om “Åter på kostschema”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sthlm maraton idag ja 🙂

  Reply
 • Aha!

  Reply
 • Hej Annica! Gu va du och Marcelo är fina tillsammans, man ser verkligen att det är äkta kärlek.
  Jag läser din blogg varje dag och jag vill att du ska veta att du är så grym på att blogga! Jag blir jätte inspirerad! 🙂 Bla har jag blivit jätte sugen på att ta sminkkurser.
  Men jag har en fråga till dig, jag ska snart på bal men jag vet inte hur jag ska sminka eller fixa mitt hår! Vill locka håret med plattång men jag tycker att ibland så försvinner all volym i håret då. Har du nått tips på hur man får mycket volym i håret?
  Vilka färger passar bra tillsammans (ögonskugga) till en bal?

  Ha det super bra! KRAM <3

  Reply
 • Tycker ni ska göra en live i morgon om ni har tid, fundera på någon bra som ni kan busringa till,
  för det är populärt, annars blir det ju jätte lång tid till nästa gång, du skulle gå kurs och sedan skulle
  ni ju till ÖSTERSUND, vill att M sks komma ovanför strecket, det är roligare!
  Ha en bra lördag kväll!

  Reply
 • Han är ovanför strecket om du menar på Bloggportalen men han har inte lagt in koden i bloggen sedan dom ändrade designen bara. 😀

  Reply