Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:59 | May 30, 2014

Sankt Jörgen Park Resort

DSC_0008DSC_0043S jörgenDSC_0045S jörgen1S jörgen2DSC_0061S jörgen-002

Nu kl 13 har vi en sparitual som vi ska testa på här på hotellet, det ska bli så kul och framför allt skönt. Är det något jag mår bra av är det spa, jag älskar att bli så ompysslad och man får verkligen kvalitetstid med sin kära. 🙂

Såhär fint har vi bott på detta hotell, vi bodde i Tekniksviten med TV som kommer ur sängramen, mörkläggningsgardiner som öppnas och stängs via en fjärrkontroll, otrolig utsikt, fantastisk badkar som vi tyvärr inte hann utnyttja men det var väldigt modernt, snyggt, stilrent och trendigt så vill man bo så när man letar hotell i Göteborg är det här man ska bo. 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Sankt Jörgen Park Resort”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här