Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 30, 2014

LdB Love in Paris

DSC_0052Desktop DSC_0055
Idag tänkte jag tipsa er om en väldigt härlig kroppsserie från LdB, Love in Paris. Jag har alltid tyckt om dessa kroppsprodukter, enda sedan jag var liten och använde deras typiskt gula flaskor och just den med rosa text som doftade helt underbart. Men nu har jag testat den här serien och denna jag själv använder för tillfället, både i duschen och efter för att smörja in mig med. Jag gillar att ha samma kroppsserie i duschen som efter så att man inte blandar massa dofter. 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “LdB Love in Paris”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart hitta du den seriens, i vilken butik? Jag hittar den ingenstans. Kanske slutat att sälja den eftersom den var begränsad upplaga?

    Luktar himmelskt gott i alla fall :)!

    Reply