Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:42 | May 30, 2014

Försov oss

DSC_0003 DSC_0004-001DSC_0005-001DSC_0006
Åh vilken rolig dag det var igår, vi checkade in på Sankt Jörgen Park resort och sedan bar det av till Liseberg direkt. Det var väldigt mycket folk och långa köer men vi hann åka alla de stora attraktionerna så vi alla var nöjda. De som var bäst var ju Helix, den var lång och det hände mycket. Man åkte upp och ner och den hade hög hastighet, jag älskade den. Men mer om det sen. Vi har i alla fall ätit en väldigt god frukost. Vi försov oss imorse och missade frukosten men personalen här är så himla trevliga så dom plockade fram och lagade en god frukost till oss ute i solen så den här dagen kunde inte startat bättre! 🙂


9 kommentarer9 kommentarer om “Försov oss”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför skriver ni aldrig att saker är sponsrade. Både boendena är ju uppenbart rabatterade på någe vis. “Dom är så trevliga och plockade fram frukosten igen!”. Jovisst, men tror inte de gör de till alla som sover över.

  Reply
 • Om ett hotell har bra service så fixar de fram lite frukost eller vad det nu är man vill ha.

  Reply
 • Vad är ditt problem ???? Avundsjukan lyser lång väg…. Vad vet du om deras resa och vad den är ?? Det är ju inte ditt problem!! Förra sommaren bidde vi på hotell och försov oss men fick frukost ändå !

  Reply
 • Lina du vet väl att det kosta att åka utomlands 1 vecka så dom kanske tog detta i 4 dagar istället det bli nog lite billigare ändå

  Reply
 • Det märks att du är fruktansvärt avundsjuk Lina.
  Det är inte alls KLART att det är sponsrat.

  Reply
 • Och du vet förstås allt ?? Du har tjatat om samma sak på Marcelos blogg och han svarade dig… Förstår inte varför du är såååå engagerad i deras val ??? Angående frukosten så finns det service på hotell. Är personalen hjälpsam så kommer folk tillbaka !

  Reply
 • Hur vet du att de bad om att de skulle ta fram frukosten igen? Personalen kanske erbjöd sig, det finns faktiskt väldigt snälla människor, tro det eller ej.

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Åh, så sjukt gott det där såg ut! Så snällt gjort av personalen att plocka fram igen 🙂

  Reply