Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:03 | May 16, 2014

Från Big Brother till Elle

DSC_0005DSC_0003Min tatuering jag gjorde i BB-huset som står just för det jag gjorde, kastade mig ut och testade vingarna. 🙂I onsdag var ju jag på Elle beauty awards och det var väldigt trevligt, jag träffade härliga Daniel och vi stod och diskuterade en hel del om vilka fördomar vissa har efter att man medverkat i en dokusåpa. Jag kommer ihåg att jag fick otroligt mycket kommentarer om att jag skulle få mina 15 minutes of fame sedan skulle jag försvinna och bli en avdankad dokusåpadeltagare.

Jag tycker därför att det är så himla roligt att jag nu bevisat, två år senare, att jag tagit mig någonstans. Att jag som älskar skönhet satsade på det och nu blev inbjuden på den största galan för de som är skönhetsintresserade och det är stort för mig. Från Big Brother till Elle beauty awards, det är inte dåligt.

När jag var yngre dömde jag folk väldigt lätt men jag har fått mig så många näsbrännor som bevisat att man inte ska det. Jag hoppas att ni som dömde mig och min blogg har fått er en rejäl näsbränna för jag har tagit mig långt. När jag arbetade på en skönhetssalong i Östersund trodde jag aldrig att genom en medverkan i tv få så mycket bra och positivt i livet. Jag är evigt tacksam och vill förmedla till alla er som läser detta att satsa medan ni kan. Man ska inte tänka så mycket utan man ska våga släppa allt, kasta sig ut och testa sina vingar! 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “Från Big Brother till Elle”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken otroligt snygg tatuering, så galet snyggt med vitt, skulle gärna vilka testa.

    Reply
  • jag ser saker på ett heelt annat sätt, men om du kallar det att ha lyckats så det enda jag kan säga är grattis och kul för dig, nog jättemånga som är avundsjuka på dig då hehe 🙂

    Reply