Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:18 | May 11, 2014

Airbrushutbildning

20140504-102542Skärmavbild 2014-05-11 kl. 19.14.09

Det är ju ett tag sedan jag gick klart min makeuputbildning och under tiden jag utbildade mig fick vi lära oss att arbeta lite mer airbrush. Efter det kände jag att jag ville komplettera min utbildning med en airbrush så jag anmälde mig faktiskt nu till en helgutbildning som är den 7-8 juni. Det är steg ett och två som jag kommer att gå och det är bara över en helg som den är så det kommer att bli kul.

Den här utbildningen kostar 4875kr och Starsofeauty är godkända av SEYF. Man kommer att få lära sig hur man lägger en skönhetsmakeup till bodyprints och det här är nog det mest effektivaste sättet att arbeta på om man vill arbeta med modevisningar.

Jag anmälde mig nu innan den 15maj eftersom man fick med produktkitet på köpet, ni kan läsa mer om utbildningen på starsofbeauty.se. Är det fler som kommer att gå den här utbildningen? 😀


24 kommentarer24 kommentarer om “Airbrushutbildning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Live idag?? 😀

  Reply
 • Hon svarade att det inte blir live på ett tag då dom har fullt upp på kvällarna .

  Reply
 • Tyker hon kan skriva i ett inlägg hur dom tänkt sig, med som det är nu
  så blir det ju kommentarer!

  Reply
 • Känns lite som att du bara MÅSTE skryta om vad saker och ting kostar hela tiden. Vill folk veta finns det gott om information på nätet att hitta om man är intresserad.
  Tror det är fler som håller med mig.
  Handlar absolut inte om avundsjuka utan mer om att man nästan blir irriterad på att du skryter om pengar hela tiden.
  Tycker bara att vissa saker har folk inte med att göra t.ex hur mycket pengar du lägger på dina intressen.

  Reply
 • Tycker inte det är skryt att hon talar om vad utbildningen kostar.
  Om hon inte skrivit ut det kommer frågor och nu vet de intresserade att si och så mycket går det på.

  Reply
 • Tycker mycke hon skriver om är skryt, det är inte alls avundsjuka,
  låt läsarna fråga!

  Reply
 • Fast det är väl dumt att skriva ett inlägg utan info!?

  Reply
 • Är man intresserad av en sådan utbildning så finns all information på nätet om man söker om det. Det går så mycket snabbare att få veta och du får all info korrekt istället för att fråga Annica.
  Det mesta dom gör handlar om skryt. Hur mycket kläderna kostar som dom köper, märkes väskor, märkes skor. Hon har blivit lite som kissie.. Bara det att kissie kommit över skrytstadiet och blivit någorlunda vuxen.
  Hon var en gullig tjej som alltid var snäll mot alla.. När hon träffade Marcelo har hon nu blivit en bitchig stockholmsbrud som ska bli som alla tjejer i Stockholm. Frågan är bara om det är Marcelo som trycker på henne att göra bröstförstoringar och grejer för innan var hon ju faktiskt emot större skönhetsingrepp.. Tråkigt så liknar hon inte längre den Annica vi lärde känna i BB

  Reply
 • Men Johanna du lärde inte känna mig i BB, du såg hur jag var några timmar om dagen plus att dom valde det som stack ut lite mer än andra saker. Tex när jag faktiskt satt ner och prata om viktiga saker med de andra. Du känner inte mig och det är jättetrist att du dömer mig!

  Reply
 • Precis, vissa tar för givet att man vill skryta men skulle jag vilja det skulle jag nog suttit och berättat hur mycket pengar jag har på bankkontot istället.

  Reply
 • Håller med dig, jag har en kompis som gått samma utbildning för
  ungefär ett år sen, hon har haft jätte lite jobb, det finns så mycke
  make up artister så marknaden är visst ganska mättad!

  Reply
 • Det är ju då det gäller att komma på något eget .. Skapa kontakter och marknadsföra sig själv.

  Reply
 • Precis! Jag håller med, man måste skaffa sig kontakterna!

  Reply
 • Fast jag har något som tyvärr inte många andra har och det är ett grymt kontaktnät. Jag samarbetar med större företag som L´Oreal, Oriflame, Nivea, Mac och där kan jag om jag vill få in en fot!

  Reply
 • Absolut,där har du helt rätt Johanna,hon måste ha nåt mindervärdskomplex över att hon en gång i tiden varit fattig vad det gäller pengar,och nu när hon har dom så måste hon skryta,men som sagt EGET SKRYT LUKTAR ILLA.

  Reply
 • Perra, du är körd!

  Reply
 • Genom att kalla folk körd för vi säger hur vi ser dig visar ju bara att detta blir jobbigt för dig och det vi säger antagligen är sant. Du är emot nätmobbning men är tydligen helt ok att du säger saker till dina läsare. Tror du innerst inne är en liten människa som känner dig “stor” med alla dina pengar. Grattis! Du måste vara så stolt 🙂 tror inte ett skit på att du inte dömer människor för hur dom ser ut eller om dom har pengar. Det gör alla som du ..

  Reply
 • Nej jag skrev med det om någon skulle undra. Det är väl bättre att jag skriver ut mycket info så att ni vet istället för att dom som faktiskt vill veta ska behöva leta upp svaret. Se inte allt som skryt för det var inte menat så.

  Reply
 • det är ju där annica är smart att hon skapar en sån bred kunskap med alla sina utbildningar, tror hon blir en större konkurrant på marknaden då PLUS att hon knyter ännu mer kontakter och utvidgar sitt nätverk ännu mer! hur smart somhelst. men det jag ville fråga dig annica var ifall du har ett tips på vart dom gör BRA fransförlängning i sthlm? jag orkar ej åka till svall varje månad för att göra påfyllning trota att hon som gör det där är så himla duktig!

  Reply
 • Smart? det kan jag absolut inte hålla med om.

  Reply
 • Hej Sanna!
  Och tack för att du förstår, puss på dig!
  Salong blå butiken hos Elisabeth. Hon är den absolut bästa på fransförlängningar och är otroligt trevlig!

  Reply
 • Skryt skryt och åter skryt,nu är det bankkontot som gäller.

  Reply
 • Som sagt. Utan sina pengar är hon en väldigt liten människa. Tråkigt!

  Reply
 • Hur gör du för att få dina ögonfransar så sjukt fina och långa? Vad använder du?
  Har slitit något extremt på mina då jag använde en för blöt mascara..
  Snälla svara? //

  Reply