Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | May 7, 2014

Tips om ni söker till Big Brother

logo
Ja som många av er märkt så är Big Brother tillbaka i höst och det är med blandade känslor, det kommer att kännas riktigt konstigt att titta på programmet och veta att man själv gått igenom det. Men jag kan i alla fall avslöja att jag visste redan om detta innan er, kunde dock inte säga något. 😉

Jag tänkte ge er lite tips på vad ni kan tänka på när ni söker till programmet:

hjärtaNär du berättar om dig själv, berätta om det som sticker ut allra mest. Försök att inte ta de vanliga och tråkiga exemplen att man gillar att festa eller umgås med vänner. Det är många som gör det så berätta om det som gör dig unik!
hjärtaNär du ska berätta om det farligaste eller mest spännande du vart med om, var ärlig! Har du inte vart med om något häftigt så kanske det här är din chans att få uppleva det. Jag kommer ihåg att jag svarade att jag sprungit i kohagarna där jag bodde och blev jagad av kossor. Det var ju lite mer udda än vad många andra svarat men jag var ärlig, jag hade aldrig gjort något farlig eller häftigt.
hjärtaOm dina framtidsdrömmar, våga sväva iväg. Om du fick chansen att göra vad du ville, vad skulle det vara? Svaren “att träffa en partner och få en frisk familj” är väldigt lame, det är väl klart att många vill det. Jag sa ju det här om att bli Hollywoodfru som många uppfattade väldigt fel. Det jag menade var inte att leva på min partners pengar i LA utan jag ville tjäna massa pengar och kunna spendera dom utan att behöva tänka om jag har råd, typ. 😀
hjärtaVarför vill du vara med i BB? Jag säger såhär, svara så ärligt du kan på alla frågorna och våga skämta till det, våga sticka ut för det är sådana personer som dom söker!

När du skickar in bilden så välj sådana som inte är för tillfixade, typ om du vart “modell för en dag” kan du lika gärna strunta i att skicka in en bild. Det ska vara en tydlig som sticker ut, inte en vanlig tråkig selfie. Jag skickade ju in massa ansökningar för att jag så gärna ville vara med men bilden dom valde på mig var när jag satt i underkläder med en vit skjorta på mig som var uppknäppt. Man såg mycket av mitt ansikte och bilden var ganska så vågad men faktiskt ändå väldigt fin. 😀 I år ska man också skicka in en video, få dom att skratta! Och då menar jag inte genom att fjanta till sig utan var bara så härlig och soft du bara kan vara. 😀 Och sen ett sista tips om ni pojkvän/ flickvän, tänk en gång extra. Det kan hända saker som man inte tror, tro mig!

HÄR SÖKER NI TILL PROGRAMMET! Lycka till med din audition och vem vet, vi kanske ses. 😉

DSC_0086

Något åt det här hållet såg min bild ut. 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Tips om ni söker till Big Brother”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur gammal ska man vara för att få vara med? 🙂

  Reply
 • Minst 18 år.

  Reply
 • fast om man älskar din partner så gör man inget man inte borde göra, därav behöver man inte tänka en gång extra.

  Reply
 • Har en grymt rå humor:-)

  Reply
 • Hej Annica. Jag har sökt i år. Så nu får jag hålla tummarna. 🙂

  Reply
 • Tja jag är en kille på 26 år å är gift med en tjej som heter Malin å jag tycker om utmaningar å gillar konflikter å jsg är snäll å rättvis utav mig

  Reply