Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:19 | April 30, 2014

Sprickor i lacket

DSC_0006 S
Hej! Jag har just köpt ett vitt OPI-lack men det blir inte bra resultat, det blir små luftbubblor och redan andra dagen börjar det bli sprickor på hela naglarna vilket inte är snyggt. Vad har du för baslack /topplack för att få det sådär fint?

Svar: Hej!
När jag lackar mina naglar så använder jag Depends foundation ridgefiller som bas eftersom den gör att nageln blir jämn om man har tex räfflor. Varför det blir sprickor i naglarna är för att du har väldigt tunna och mjuka naglar, stöter du åt något så spricker lacket. Det du kan göra är att måla två lager baslack så blir det en aning stabilare.

Sedan att det blir luftbubblor i OPIs lack kan vara att du eventuellt skakar flaskan innan applicering. Man ska inte skaka flaskorna innan man lackar utan man ska rulla försiktigt mellan handflatorna, precis som jag gör i det här inlägget.

Testa nu ska du få se om det blir bättre! 😉

KÖP PRODUKT:
228-207


2 kommentarer2 kommentarer om “Sprickor i lacket”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här