Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:34 | April 30, 2014

Balance

DSC_0035Desktop DSC_0012Desktop1DSC_0032

Hej hej och glad Valborg, om man nu säger det! Hur kommer kvällen att se ut för er då kära läsare? Jag har inget planerat, jag tycker helt ärligt att Valborg är så överskattat. Vissa laddar upp med alkohol och planerar fester och supande, det var jag för många år sedan. Idag har jag kanske blivit lite tråkigare men huga så mycket bättre jag mår. 😉

Idag började jag träna på Balance och jag förstår verkligen varför folk väljer det gymmet, fasen vad fräscht och nice det var. När man stämplar in sig får man träningskläder, handduk och lås. Omklädningsrummen är superfräscha, känns nästan som när man är på spa och sedan är det tre våningar som gymmet är på. Längst upp kan man köra kondition, i mitten är det omklädningsrum, skåp, reception mm och längst ner har du maskiner för styrketräning, fria vikter, stretchingrum, boxningsrum ja det finns många olika rum med olika träningsredskap i. Jag gillar det jättemycket och det känns lite extra schtekigt att träna där, det känns lite lyxigare, lite bättre! 😉

Sedan är det ju grymt bra för personer som jobbar i stan som inte orkar dra med sig träningsväskan för att gymma på lunchen, det är ju så lättsamt att allt finns på plats och man kan även ha ett eget skåp där man har träningsskorna och dylikt. Jättebra gym som jag kommer att hänga på nu framöver. Ni borde gå dit och provträna så får ni se vad jag menar. 😉

Mer bilder och information från träningen i nästa inlägg! 🙂


9 kommentarer9 kommentarer om “Balance”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska inte du och Marcelo göra något tillsammans ?

  Reply
 • Vi får se vad vi hittar på. Han kompis fyller år så han kanske går ut med dom. 🙂

  Reply
 • 😉 😉 😉 ;);) 😉 😉 ;);) 😉 😉 ;);) 😉 😉 ;);) 😉 😉 ;);) 😉 😉 ;);) 😉 😉 ;);) 😉 😉 😉

  Reply
 • 😀

  Reply
 • Hammarby förlorade det tycker inte M är roligt!

  Reply
 • Nej jag vet, stackarn. 🙁

  Reply
 • Det är ju Pretty Women i kväll, jag har sett den många gånger
  men vet inte om jag kan låta bli!

  Reply
 • Det är en klassiker! 😀

  Reply
 • Hej!
  Jag kommer ihåg för ett tag sen när du hållde på med poledance men det slutade med att du aldrig tävlade i den tävlingen du skulle vara med i, slutade du helt med att träna det sen? Var det inget för dig eller så?
  Såg videos och du var iallafall jätteduktig, och jag älskar din blogg btw, kram!

  Reply