Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:35 | April 30, 2014

Årets skönhetsbloggare

Blog-Awards-Blick-pa-taketSkärmavbild 2014-04-30 kl. 18.09.08Skärmavbild 2014-04-30 kl. 18.11.40
Underbara läsare!
Nu har jag bloggat på i snart två års tid och jag är så glad att jag det bara gått bättre och bättre! Tack vare er feedback och kritik har jag vuxit som bloggare och människa och jag är så glad att jag faktiskt får arbeta med det jag gör! 🙂

Nu är det så att det är dags att börja rösta fram kandidater till Vecko Revyns Blogawards 2014. Jag skulle bli överlycklig om ni skulle vilja nominera mig till detta, det skulle vara så kul att få ett kvitto på det man gör är bra. Dock vet jag att ni uppskattar det jag gör men det skulle vara en härlig bonus! 🙂

Jag har fått höra att min blogg inte passar in i någon särskild kategori eftersom jag blandar väldigt mycket skönhet, träning, hälsa och privat men jag skulle nog kalla mig skönhetsbloggare. Men vilket som, jag skulle bli glad över att bli nominerad till detta! Ha en bra Valborg! 🙂

Ni nominerar bloggare här!


11 kommentarer11 kommentarer om “Årets skönhetsbloggare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är det minsta vi läsare kan göra! 🙂 Nu gäller det bara att hålla tummar och tår!!

  Reply
 • Tack Diana!

  Reply
 • Hej bästaste annica,klaaart jag kommer röstaaaa!!

  har 2 frågor 🙂

  1. När jag appliceras foundation så gör jag de med en pensel och tycker de ser rent och slätt ut men sen efter ett tag har gått kan jag se att det ser ut som att huden flagnar, inte riktigt men det ser lite flagaktigt ut, hoppas du förstår vad jag menar.. och jag är inte direkt torr där så vet inte om det är de.. vad kan de va ? :/

  2. Har du något tips för oss med bra hy men är bara lite röd istället för finnar, någon bra produkt mot röd hy? 🙂

  keep up the good work, älskar din blogg 🙂

  Reply
 • Testa att blanda ut foundationen med en beautyblender, det funkar för mig.

  Reply
 • Lägg även på puder efter foundation appliceringen, det blir slätare då.

  Reply
 • Har röstat på dig nu och tänker göra det fler gånger om det går! Hoppas verkligen du vinner detta för ärligt finns det ingen som förtjänar det mer än du. Lärt mig så otroligt mycket om sminkningar och produkter tack vare dig. Så tack verkligen ❤️ Du driver Sveriges bästa blogg 🙂

  Reply
 • Klart vi ska nominera dig 😀

  Reply
 • Nominerat! 🙂

  Reply
 • Fixat 🙂 Klart vi röstar på dig

  Reply
 • Har nominerat dig till årets skönhets blogg! Du förtjänar att vinna mer en allt!!

  Reply
 • Självklart kommer jag rösta på dig.
  Började redan igår med de 🙂
  Önskar dig en fortsatt trevlig kväll.

  Reply