Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:08 | April 29, 2014

Tappar man fransar efter fransnäring?

Collage
Hej! 

Tack för en väldigt bra blogg! 
Nu till frågan, har hört om man änvänder fransnäring ett tag, och sen slutar med det så tappar man alla sina fransar, och sen när de växer ut igen så blir det mycket sämre skick än innan man började med näringen. Stämmer det?  Kram Frida

Svar: Hej Frida och tack! 🙂
Många tror att fransarna blir mycket sämre och kortare när de slutar med fransnäringen eftersom de kommer inte ihåg hur deras normala fransar såg ut från början. Det här är väldigt vanligt brand kunder som använder fransförlängning, de tror att förlängningen förstör fransarna men så är det inte.

När man slutar man fransnäring återgår fransarna till sitt normala på ungefär 60 dagar. Och man blir ju van vid längden och tjockleken av fransarna när man använt näringen så därför kan man lätt tro att ens egna fransar blir sämre. Men som sagt, detta är inte sant. Ska man börja med fransnäring eller förlängning skulle jag rekommendera att man fotar sina naturliga fransar först så att man ser hur fransarna faktiskt ser ut när man slutar med näring och förlängning. 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Tappar man fransar efter fransnäring?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar din blogg, den är så bra!! Har lärt mig hur mkt som helst om skönhet och sådär tack vare dig!

  Reply
 • Fast nja… Mina fransar är knappt befintliga nu när jag tagit bort min fransförlängning. Och jag vet att jag hade längre fransar innan jag började med förlängningen 🙁

  Reply
 • Hej Annika!

  Kan du tipsa om en bra fransnäring? Använde Neulash innan och var såå nöjd med resultatet men tyvärr blev mina ögon röda av den så jag slutade använda den 🙁

  Reply
 • Hej! Är jätte sugen på att pröva fransnäring nu inför sommaren, vilken skulle du rekommendera/ vilken använde du? Blev så otroligt bra på dig!

  Reply
 • Hej Annica! Riktigt grym blogg, och extremt bra tips!
  Jag har en liten fråga om hår, för mig är mitt hår de viktigaste som finns, är inte håret bra är inget annat bra liksom.. och nu den senaste tiden har min hårbotten blivit så otroligt torr från ingenstans, jag har i flera år nu alltid använt samma shampoo och balsam (dove) och inte haft detta problem förut, vad kan man göra för att de inte ska bli så torrt? Och de blir också väldigt fett efter redan en dag.
  Väldigt tacksam för svar!
  Ha en bra kväll!

  Reply