Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:32 | April 29, 2014

Få en hyrfilm av Anncelo

unnamed-001 Desktop3
Nu ska jag börja traska iväg till Klinik Estetik för mina ben, för er som inte vet vad det är för benbehandlingar jag gör så är det radiovågor i kombination med ultravågor. Jag har väldigt lätt att samla fett på insidan av mina lår och det stör mig eftersom jag hatar känslan av att låren gnids mot varandra när man går osv. Jag har tappat fem centimeter redan och jag tänker fortsätta till allt fett är borta. 😀

Jo förra veckan bjöd ju vi in er till en förhandsvisning och gud vad kul att det var så många som kom, helt galet! Och som tack så får ni även här en värdekod som gör att ni kan kolla på en film från Film2home..se. Uppge Anncelo som betalning så kan ni kolla på vilken film ni vill. Ha en fin tisdag! 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “Få en hyrfilm av Anncelo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ett tips SAS hade ungdomsrabatt på flyget under 26 år, visst skulle ni till Östersund
  ni kanske kan få bra pris om ni bokar nu!

  Reply
 • Hej kan du inte lägga upp före och efter bilder på behandlingen? =)

  Reply
 • vad kostar sån där behandling ? är lite sugen att testa om det inte är för dyrt. skulle gärna vilja bli av med lite fett runt rumpan

  Reply