Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 28, 2014

Oriflame Feet up Foot scrub

Desktop DSC_0046

“Tar bort döda hudceller och gör fötterna mjuka och smidiga. 2 in 1 Deep Action Foot Scrub hjälper till att stimulera mikrocirkulationen och ger en uppfriskande känsla.”

Imorse när jag hade lite egentid passade jag på att pyssla om mina fötter under tiden jag satt i ansiktsmask. Mina fötter var så ömma efter gårdagen flytt och den lukten som osade efter att dom vart instängda i mina skor i timmar var inte härlig, aldrig har mina fötter luktat så instängt som igår. Inte ens efter en fotbollsträning så innan jag la mig tog jag en extra lång dusch. 🙂

Den här peelingen påminde lite om när man går i sanden efter att man badat i havet, den var såhär härligt rivig och doftade väldigt fräscht. En lite extra lyxig fotprodukt i vardagen som är väldigt vårdande.

Jag kände att den här produkten inte var så märkvärdig att jag skulle lägga undan min fotfil för att endast använda den här den är en härlig produkt om man söker just efter en fotpeeling eller ett härligt komplement till fotvården. Men jag gillar när det går fort så jag kommer nog att fortsätta på att fila fötterna och sedan smörja in dom. När jag har den extra tiden för att pyssla om mig själv kommer jag att lägga till denna! 🙂

KÖP PRODUKT:
23277_1


2 kommentarer2 kommentarer om “Oriflame Feet up Foot scrub”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • uh kanske man skulle testa :D!!

    Reply
  • hej jag vill först säga att jag gillar din blogg! jag läser den flera gånger varje dag! Nu när solen kommer fram blir mitt hår jätte torrt. Har du tips på några produkter man kan använda? kram

    Reply