Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:21 | April 28, 2014

OPI Nordic

DSC_0049DSC_0047DSC_0065Desktop-001DSC_0070
Nu är jag på plats i lägenheten, Marcelo lagar mat medan jag och hans pappa vilar lite. Idag så var jag bjuden på ett event som OPI hade på Grand Hotell i Spegelsalen. Det var massor av folk, det serverades väldigt god mat och dryck till. Grundaren av OPI var på plats och pratade om märket och kollektionen och kollektionen som kommer nu i höst/ vinter är inspirerad av norden. Det var 12st väldigt fina färger som vi alla fick med oss i en härlig goodiebag tillsammans med ett lack från Coca Cola- kollektionen. 🙂

När vi ätit klart fick vi gå upp till en annan salong där det serverades kaffe och lite godis plus att man fick naglarna lackade, rena lyxen nu för mina naglar eftersom dom har lidit genom flytten. Dom såg katastrofala ut men det var en snäll tjej från OPI som fixade dom åt mig.

Jag träffade Armand på eventet, en grymt duktig fotograf som fotat mig tidigare. Han är så härlig och jag fick agera lite framför kameran samtidigt som han visare mig hur man fotade bra. Vi sällskapade sedan vidare till Kungsträdgården där Stockholms beauty week fortsatte. Träffade på Isabella och Pingis som var där och pratade om Löwengrip Care & Color. Och jag måste bara säga fasen vad Bella ser fräsch ut, så glad och sprudlande och det smittade självklart av sig. Där har ni ett riktigt bra exempel på att man kan se snygg ut även som mamma. 😉


8 kommentarer8 kommentarer om “OPI Nordic”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som en kanon dag 🙂 Marcelos pappa verkar så snäll och hjälpsam 🙂 Läste hur fint Marcelo skrev om honom:)

  Reply
 • Han är en ängel!

  Reply
 • Hei. Jeg tenkte bare jeg ville berømme deg for hvordan din blogg har vært den siste tiden, den siste måneden. God steming i innleggene dine, og god steming blant kommentarene. Jeg tror de to går hånd i hånd… Grattis med nytt boende, håper dere får det bra der. Stor kram fra Norge

  Reply
 • Tack vad kul att du uppskattar bloggen! Och den kommer bli ännu bättre, måste bara komma på plats med flytten. 😀

  Reply
 • Åh vad nice med nagellack! Den del av mitt utseende jag lägger mest tid på måste vara naglarna 🙂
  Jag lackar ofta om med nya färger och jag tål inte flagor eller “kantstötta” naglar, då tar jag bort och lackar om.
  Nu blev jag inspirerad att införskaffa lite nya färger 😀
  Kram

  Reply
 • Ja naglar gör så himla mycket!

  Reply
 • Dina inlägg har varit bra på sista tiden, då blir kommentarena det också
  fortsätt så!

  Reply
 • Tack! 🙂

  Reply