Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:52 | April 28, 2014

The incredible face mask

Eftersom vi hade så himla mycket att göra igår så startade jag dagen med en renande kur. En lång dusch som avslutades med The incredible face mask som jag testat i samarbete med Maybeauty, och den tog bort alla döda hudceller i mitt ansikte och mattade ner det. Åh vad jag är ren och fräsch inför dagens event! 😀

 

DSC_0031Desktop42DSC_0032Den här masken appliceras på torr och rengjort hud med penseln som följer med. Ta ganska mycket av masken på penseln får det är den lättare att applicera. Tar du för lite är det mycket svårare att pensla ut den.

DSC_0033Se till att du inte penslat masken i hårfästet eller i brynen för den här masken drar man bort så man kan väl kort och gott säga att man får sig en liten vaxning på köpet. 😀 Är det så att det kommit lite i hårfästet tar man bara lite vatten och torkar bort det innan det stelnat.

DesktopSitt med masken till den är helt torr och redo att dras av, efter ca 30 minuter. Grimasera lite lätt för att den ska börja släppa och sedan tar du bara tag i den och drar försiktigt. Det kan göra lite ont men gör det långsamt, drar du för fort blossar huden upp lättare. Och är det så att den inte vill släppa på vissa ställen tar du bara lite vatten på penseln och penslar bort den. 🙂

Desktop1Matt och fräsch, inga pormaskar what so ever och jag är len som en babystjärt. Smörj in huden efteråt med din hudvård och du är redo för dagen! 😀

DSC_0039Den här masken gör att jag känner mig matt och fräsch i ansiktet. Och jag tror att på en person som har en kombinerad hud skulle uppskatta den ännu mer, jag har väldigt torr hud så jag blir inte så lätt glansig men jag vet att Marcelo tycker väldigt mycket om den! Och sen är den ju lite rolig att använda eftersom man blir alldeles stel i ansiktet när den torkat och man kan inte visa så mycket ansiktsuttryck så man kan se himla rolig ut! 😀

Alla läsare har 30% rabatt på ansiktsmasken, uppge annica30 i kassan så får ni hem fem stycken plus en bra appliceringspensel. För att läsa mer om masken och beställa den besöker ni maybeauty.se. Ha en fin dag!


13 kommentarer13 kommentarer om “The incredible face mask”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Ska man ta på sig ansiktsmasken innan man använder en daily skrubb? 🙂

  Reply
 • Ska du skrubba huden så är det före masken. 🙂

  Reply
 • Åh, ska du på OPI eventet? 🙂

  Reply
 • Ja jag ska iväg på det! Jag ska försöka att hinna. 😀

  Reply
 • Synd att inte jag kan komma, hade varit kul att träffa dig där. 🙂

  Reply
 • För mig fungerade den inte alls bra utan blev väldigt torr i hyn efteråt så har ej kunnat använda den. Tänkte så alla inte tror den är rena undermasken för alla

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag har ett stort problem som jag verkligen skulle behöva hjälp med.
  Jag lyckas aldrig lägga ett fint, jämnt lager med smink då jag alltid på något vis blir fläckig. Detta är sjukt irriterande!
  Jag använder mig av en beauty sponge för att applicera foundation
  Jag använder mig av Chanel vitalumiere aqua i kompakt form och solpuder från estée lauder.
  Hur ska jag göra för att INTE bli fläckig?

  Reply
 • Hej bästaste annica, har 2 frågor 🙂

  1. När jag appliceras foundation så gör jag de med en pensel och tycker de ser rent och slätt ut men sen efter ett tag har gått kan jag se att det ser ut som att huden flagnar, inte riktigt men det ser lite flagaktigt ut, hoppas du förstår vad jag menar.. och jag är inte direkt torr där så vet inte om det är de.. vad kan de va ? :/

  2. Har du något tips för oss med bra hy men är bara lite röd istället för finnar, någon bra produkt mot röd hy? 🙂

  keep up the good work, älskar din blogg 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Tack för en underbar blogg och jag hoppas nu att du kan svara på min fråga. Det är så att jag har ett öga som ser ut som ditt och ena ögat ser ut som Marcelos ( inget illa menat då jag tycker att det är fint att ha som dina ögon på tjejer och som Marcelos ögon på killar) alltså har jag ett ögonlock på ett öga och på ena öga “hänger” mitt ögonlock vilket jag inte gillar. Det ser inte så jätte bra ut och skulle vilja ha ögonlock på båda ögon. Jag vet att det kanske låter konstigt men jag hoppas att du kan hjälpa mig och att det finns någon lösning. Tack i förhand, puss.

  Reply
 • Hur ofta ska/kan man använda denna masken? Och om man har solat och fått färg i ansiktet, “dras” färgen med då? Haha 🙂

  Tacksam för svar bästa Annica!

  Reply
 • Jag har använt denna mask flera flera gånger och min erfarenhet är stt masken är helt suverän MEN efter några användningar så har jag fått känslan av att jag har fått fler pormaskar tyvärr :/ bara vänta och se, har fler vänner som fått likadant

  Reply
 • Hur ofta kan/ska man använda masken? 🙂

  Reply
 • En gång i veckan ungefär.

  Reply