Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:47 | April 28, 2014

Giordani gold- tider

DSC_0166-001 DSC_0167
Solpudret har åkt fram, nu är det sommartider! 😉

Vilken härlig dag det vart idag, mycket bättre och inte alls lika stressig som jag förväntade mig. Just nu åker jag, Marcelo och hans pappa bort till Dennis eftersom vi skulle få en klädhäst av honom. Massor av bilder från dagen kommer upp när jag är hemma!


5 kommentarer5 kommentarer om “Giordani gold- tider”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej bästaste annica, har 2 frågor 🙂

  1. När jag appliceras foundation så gör jag de med en pensel och tycker de ser rent och slätt ut men sen efter ett tag har gått kan jag se att det ser ut som att huden flagnar, inte riktigt men det ser lite flagaktigt ut, hoppas du förstår vad jag menar.. och jag är inte direkt torr där så vet inte om det är de.. vad kan de va ? :/

  2. Har du något tips för oss med bra hy men är bara lite röd istället för finnar, någon bra produkt mot röd hy? 🙂

  keep up the good work, älskar din blogg 🙂

  Reply
 • Klädhäst?? vad är det? 🙂

  Reply
 • En ställning man hänger kläder på. 🙂

  Reply
 • Åh skulle gärna vilja se hur den ser ut på dig, för att se om det är något som kanske passar en själv.. fast jag kanske är för mörk?

  Reply
 • Älskar din blogg!!! Men tänkte vad är de pudret så bra för och vad hjälper den och var kan man köpa den?:) massvis med kramar!!

  Reply