Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:46 | April 26, 2014

Tapas mundo bar

DSC_0003-001DesktopDSC_0001 09-28-02-501Adam, don´t hate me. 😀

Igår kväll när jag satt med min dator i knät, drack min goda choklad så ringde Marcelo eftersom han ville att vi skulle ut och äta. Jag mötte upp honom, Adam och Adams kompis på Tapas mundo bar för att käka lite. Det blev goda rätter och jag blev väldigt mätt plus att vi hade väldigt trevlig och roligt. Jag hade ju beställt in musslor och faktiskt så påminner dom om ett kvinnokön, typ ett ruttet sådant dock. 😀 Men barnsliga som vi är skrattar vi åt detta och Adam säger högt “Jaha, nu fattar jag varför dom heter musslor” och kvinnorna bredvid oss hör detta och även dom brister ut i skratt. Haha det var så fruktansvärt roligt och pinsamt på samma gång, typiskt Adam. 😀

Nu är det så att jag fick ett sms av underbara Ida att vi kan flytta in redan nu om vi vill så idag ska vi börja packa in oss i den nya lägenheten så bli inte arg om jag uppdaterar dåligt. Jag är bättre att uppdatera på Instagram @akaannica om ni vill följa mig där. 🙂


12 kommentarer12 kommentarer om “Tapas mundo bar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas du mår bättre idag, hoppas att blir bra med lägenheten tills ni köper
  något eget!

  Reply
 • Vi blir inte arga 🙂 lycka till med flytten och mysig kväll ni verkar haft 🙂

  Reply
 • Kör på med flytten så ni kommer i ordning på nya stället. Du bloggar när det finns tid.
  Det får folk acceptera och inte hela tiden fråga var du tagit vägen. 😀

  Reply
 • Hur går det med flytten? Går det bra

  Reply
 • Ni håller på att flytta och vi har full förståelse för det, du kanske kan
  ge M en liten spark i baken, det har går ju bara neråt tycker det är så synd
  för han kan så mycket mer och är så duktigt att blogga!

  Reply
 • Ska ni börja tjata här också…..

  Reply
 • Det var inget illa menat ber om ursäkt!

  Reply
 • Kan ni inte bara sluta tjata om att m s blogg går neråt det behöver inte ens vara sant

  Reply
 • Hur går det med flytten har ni fått över allt ?

  Reply
 • De sitter och äter nu. Det kommer nog snart ett inlägg ska du se.

  Reply
 • Hoppas ni får en mysig och god middag 🙂

  Reply
 • så gott det såg ut att vara 😀

  Reply