Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:47 | April 26, 2014

Nybakat till dörren

DSC_0009DSC_0010-001Desktop-001 Desktop1 DSC_0021

“Dessa 6 olika sorters bröd som din påse innehåller tillverkas i Stockholm och bakas med de bästa råvarorna på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt efter konstens alla regler. När brödet svalnat paketeras det i vår anpassade papperskasse som låter brödet andas på bästa sätt, och kördes setan ut under natten för att hängas på ditt handtag på morgonen.”

 

Fasen vilket grymt sätt att vakna på! Jag hörde hur ett papper föll genom vårt brevinkast och då var det från By the bakery som vart och hängt min brödkasse på dörrhandtaget. Varje lördag morgon så gör vi en lite godare frukost och då använder vi oss av den här tjänsten att få nybakat bröd direkt till dörren på morgonen.

Eftersom vi tar det en gång i veckan så kostar det ungefär 300kr i månaden och det är det lätt värt för att få en lite godare frukost. Och eftersom det är ganska mycket bröd så får vi även en god frukost på söndagen och ibland även på måndagen så man kan nog säga att du får många goda morgnar för en liten peng. Vem vill inte starta dagen på ett så bra och gott sätt som möjligt!? 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Nybakat till dörren”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gott med nybakat bröd 🙂 ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Vilken god frukost! Måste fråga varifrån ni köpt dom fina skålarna och kopparna? Så fina. Ha en bra dag Annica!

  Reply
 • Ja, här kör vi med kall jästa frallor över natten. Sen är det bara att grädda 12-15 minuter på morgonen. Såå mumsigt.

  Reply
 • Hej!
  Först vill jag säga att du har världens finaste blogg. Och till min fråga. Jag har klippt mig och det blev för kort. Har du tips på hur jag kan få håret att växa snabbare. Eller bara låta det växa i sin egna takt. Verkligen tacksam för svar.

  Reply