Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:19 | April 25, 2014

Pollenallergi

DSC_0122Desktop

Jag kan inte andas! Jag är så täppt i näsan, den rinner och jag nyser, jag hatar pollen! Jag har aldrig reagerat så här mycket som jag gjort när vi bort här, vi bor så högt upp att det lätt kommer in pollen genom våra fönster när dom är öppna och dom måste vara öppna för sommarvärmen är här. 😀

Igår efter middagen så somnade jag ganska fort. Jag var så död efter den tidiga morgonen så att jag slocknade direkt när jag la huvudet på kudden, men idag är jag utvilad och har krafter till dagens händelser. Idag på eftermiddagen ska jag iväg och sminka för en musikvideo. 🙂


9 kommentarer9 kommentarer om “Pollenallergi”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är jättemycket pollen nu. Köp tabletter, det är så jag överlever våren och sommaren 😉 kram

  Reply
 • Finns bra tabletter på Apoteket 🙂

  Reply
 • Köp alergitabletter på Apoteket 🙂 ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Kul med makeup uppdrag.

  Reply
 • Väldigt! 😀

  Reply
 • De är den värsta pollen säsongen nu!
  De har inte varit så här mycket pollen på
  20 år! De är björkpollen!
  Är också allergisk så hatar oxå pollen!
  Hoppas du hittar något som hjälper!
  Allergimedicin som är recept fritt brukar tyvär inte hjälpa lika bra som på recept !

  Ser fram emot make-up video.
  Kram!

  Reply
 • Det märks, min näsa är så jobbig och mina ögon svider..

  Reply
 • Undvik citronsyra helt och hållet så kan jag garantera att allergin försvinner! 🙂

  Reply
 • Gud jag hatar pollen det värsta som finns är helt död efter 3 Tim. Jag tar sprutor ni jag har aldrig haft så hör mycket så jobbigt

  Reply