Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:41 | April 25, 2014

Surrande besök

DSC_0129 DSC_0130Vi fick besök imorse. 🙂Jag har precis filmat klart min video till idag, det är ju fredag vilket innebär en makeupvideo. Men man hör hur täppt jag är i näsan och det rann konstant, jag ogillar pollen starkt just nu!

Kl 14 ska jag hem till Ellen Bergström för att sminka, jag behövde inte följa med ut till Dalarö och då betyder det att jag har mer tid att packa ihop det sista i lägenheten. Redan imorgon kväll har vi tillgång till den nya och det känns helt fantastiskt! 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “Surrande besök”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det finns ju jättebra allergitabletter på apoteket, det håller nog i sig
  3-4 dgr till!

  Reply
 • Måste kolla upp detta genast!

  Reply
 • ja, det pe5ste5s se5. Objektene i studier rrteapoeprr visstnok om lavere ff8lelse av anstrengelse ved en fast hastighet ne5r det er en av motsatt kjf8nn som ser pe5 . Se5 kanskje det er derfor mange synes det ge5r se5 lett e5 lf8pe pe5 tredemf8lle pe5 treningssenteret??

  Reply