Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:02 | April 25, 2014

Mascaran faller ner

 

105Min personliga favorit från Oriflame.

 

Hej, jag har en fråga! Ofta efter att jag lagt på maskara på mina fransar brukar maskaran falla ner under ögonen efter några timmar, det blir som små svarta prickar ungefär. Beror detta på maskaran jag använder (maybelline colossal volym express mascara) eller på något annat? Det är inte så att jag brukar gnugga mig i ögonen eller liknande utan maskaran brukar bara lägga sig där. Har du något tips på hur jag kan undvika detta? Tack!

Svar: Det beror på mascaran om du nu inte gnuggar väldigt mycket i ögonen vill säga. 😀 Det är konsistensen på mascaran som gör att den lätt blir torr och på så sätt så faller den under ögonen. Jag skulle rekommendera dig att leta efter mascaror som är lite blötare i konsistensen eller en mascara som har platsborste, dom gör att resultatet håller sig bättre och så att mascaran inte faller. 🙂

Sen var noga med att inte ha för mycket produkt på fransarna när du målar dom, alltså om du använder puder och liknande som fastnar på fransarna. Målar du fransarna när du har puder på så kommer det ner i mascarahylsan och mascaran blir dålig fort och torkar.


8 kommentarer8 kommentarer om “Mascaran faller ner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har själv haft det problemet oavsett maskara men sedan jag är noggrannare med att pudra ich fixera concealern ( som du visade i ett klipp nyligen Annica) fungerar det mycket bättre! Visst det kanske trillar det nåt enstaka korn men det fäster inte och blir svart som det blivit tidigare.

  Reply
 • Hej Annica! 🙂

  Jag har bara en liten fråga till dig, och jag hoppas att du kan svara på den! Jag tycker att jag väger så mycket jag ska göra om inte lite till. Men jag vill bli starkare utan att gå ner i vikt om du fattar vad jag menar. 🙂 har du något tips på vad jag kan träna på?

  kramar Anna 🙂

  Reply
 • Hej Annica! 🙂

  Jag har bara en liten fråga till dig, och jag hoppas att du kan svara på den! Jag tycker att jag väger så mycket jag ska göra om inte lite till. Men jag vill bli starkare utan att gå ner i vikt om du fattar vad jag menar. 🙂 har du något tips på vad jag kan träna på?

  kramar Anita 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Kan du tipsa om hur man ska göra för att få till sina ögonbryn riktigt bra? Jag har väldigt ljusa och vill måla/färga dom men vet inte riktigt hur. Jag är rädd att det kommer se konstigt ut om dom helt plötsligt blir väldigt mörka. Hur kan jag göra?

  Reply
 • Det här med ögonfransar.. ja kan gå ifrån huset på morgonen till skolan och mina ögonfransar har crazy volym men sen efter kanske 1 timme så ligger dom rakt fram och bara ser platt ut.. jag använder ögonfransböjare osv men dom blir ändå platta.. vad beror detta på? :/

  Reply
 • Den där mascaran är riktigt bra men den blir så himla torr efter ett tag :/ har slutat köpa den bara för det, håller bara en månad för mig.

  Reply
 • hej super snygg, tänkte bara fråga vad är det för läpp stift du har på dig på bilden. super snyggt<33 skulle vara jätte tacksamt om du svarade! skulle också vilja ha något som är beige<3

  Reply
 • Hej fina du, har en liten fråga. Mina ben kliar alltid så fruktansvärt mycket när håret börjar växa ut, så mycket att jag kliar upp huden tills den blöder ibland 🙁 Har testat allt utom epilator men undra om du vet vad man kan göra för att lindra det. Vill helst inte gå omkring med håriga ben haha. Puss

  Reply