Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:33 | April 25, 2014

A cup of love

Desktop-004 DSC_0116Fick denna fina kopp i onsdags av underbara Moa och Alva, dom driver @annicaoomarcelo på instagram och jag älskar dom brudarna!

Åh jag ligger och tycker synd om mig samtidigt som jag inspireras av massa makeupbilder och videor. Efter min utbildning på Makeupstudion så är jag väldigt inlärd på hur man arbetar in skuggor, sotningar, läppar mm på “rätt” sätt men efter att ha sett många andra makeuptutorials så måste jag våga klättra ta ett steg av spåret och testa på lite andra sätt igen.

Jag satt och kollade även era kommentarer på min senaste film men först och främst måste jag säga att det blev fel med filter, det skulle inte vara något sådant så jag fixar med det nu. Sedan, tack för er feedback! Jag ska tänka på musikvolymen att ha den lite lägre, kanske inget allt just när jag pratar men i introt och under tiden jag applicerar eller liknande kan musiken komma på igen. Nu ska jag fylla på min kopp med mer varm choklad, det är så gott att dricka när man känner sig lite seg!


15 kommentarer15 kommentarer om “A cup of love”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! super bra blogg har du, jag har en sak jag undrar över. Jag är 14 år och har fått massa bristningar över hela låren, upp längs med höfterna och på baksidan av vaderna. Vad kan jag göra åt detta? Jag har provat bio oil men efter den första tog slut har jag inte provat igen, under den tiden jag använde den såg jag ingen skillnad men jag tror att det är för att det var så kort tid. Jag mår riktigt dåligt över detta och vill helst inte ha shorts, mina ben är lite tjocka men inte värre än andras. Går det att få bort och i så fall hur? Måste man operera?
  Tack på förhand.

  Reply
 • Kan bero på p-piller om du äter såna… Prova andra isf. Annars kan det bero på att du växer och kroppen inte hinner med riktigt eller så kan det vara hormonellt. Mkt hormoner som florerar i kroppen när man är 14år.

  Reply
 • Menar du Annica hon är 23 år!

  Reply
 • Nej hon svarade på kommentaren. Från tjejen som är 14.

  Reply
 • Julia skriver:Om jag vill ha hela min bgukrand i en enda bild fc3b6r hela bloggen , hur gc3b6r jag om jag ska gc3b6ra en bgukrand sjc3a4lv i ett fotoprogram. Alltsc3a5 vilken storlek skulle det vara??

  Reply
 • Kan du visa hur du brukar locka håret?

  Reply
 • ❤️❤️

  Reply
 • P piller och allergimedicin går det ihop!
  Kolla med apoteket!

  Reply
 • Inga problem med det.

  Reply
 • Det är inga problem

  Reply
 • skriver:Hej, om ni letar efter begdrundsbilkar sc3a5 kolla in min blogg. Jag lc3a4gger upp nya begdrundsbilkar dagligen, finns bc3a5de mc3b6nstrade bilder och foton. See you!

  Reply
 • Hej Annica! Det är verkligen superkul att kika in på bloggen varje dag och se en massa spännande inlägg 🙂 Jo jag tänkte bara fråga hur man kan skicka saker till dig? Typ fanbrev och sånt? Kram på dig

  Reply
 • Fin kopp 🙂

  Reply
 • dollarstore 30 spänn:)

  Reply
 • Har en så fast vit och beige! 😀

  Reply